Nemzetisport.hu 2010.09.16 23:58 Frissítve: 2014.02.09 02:34

El, I-csoport: Nem fogunk mindig öt góllal kikapni - Herczeg András

Herczeg András, a Debrecen klubmenedzsere a Metaliszt Harkiv elleni 5–0-s vereséget követően a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta, túlzottnak érzi a gólkülönbséget, de elismeri, hogy jobb csapat a Metaliszt Harkiv.

„Úgy néz ki, nem tudunk ekkorát lépni, tavaly a BL-csoportkörben, most pedig az Európa-ligában nem tudtuk felvenni a versenyt – kezdte a sajtótájékoztatót Herczeg. Az első félidő elején még pariban voltunk, talán még az első gólt követően is tartottuk volna a lépést, de nem jött össze az egyenlítés, mert a kapufán csattant a labda.

Túlzottnak érzem a gólkülönbség, de azt láttuk, hogy a Metaliszt nem véletlenül győzte le két éve kétszer is a Sampdoriát. Nagyon jó csapat.

Nem láttam pontosan, mi volt a kiállításnál, nem tudom megítélni, mi történt. Az bizonyos, hogy nagyon rosszul jött nekünk Kabát Péter piros lapja. Ha nincs a kiállítás, akkor is becseréltem volna Coulibalyt és Ramost. Nem tudni, más lett volna-e az eredmény, de biztos szorosabb lett volna a találkozó, ha nincs a kiállítás.

Nem lesz minden mérkőzésen ekkora a különbség, biztos vagyok benne, hogy játszunk még szorosabb meccseket is a csoportkörben.”

2022.12.15 19:49:47

Európa-liga nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Igen, hazai pályán játszik majd a negyeddöntőért a Ferencváros – szenzációs este lesz!

2022.11.07 10:55:27

Európa-liga nemzetisport.hu

Az Ajax az Union Berlinnel, a Leverkusen a Monacóval, míg a Juventus a Nantes-tal csap össze.

2022.11.03 16:56:56

Európa-liga nemzetisport.hu

Bakaszetasz révén már a hetedik percben vezetést szereztek a törökök, a Fradi nem tudott egyenlíteni.