El, I-csoport: Nem fogunk mindig öt góllal kikapni - Herczeg András

Vágólapra másolva!
2010.09.16. 23:58
Herczeg András, a Debrecen klubmenedzsere a Metaliszt Harkiv elleni 5–0-s vereséget követően a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta, túlzottnak érzi a gólkülönbséget, de elismeri, hogy jobb csapat a Metaliszt Harkiv.

„Úgy néz ki, nem tudunk ekkorát lépni, tavaly a BL-csoportkörben, most pedig az Európa-ligában nem tudtuk felvenni a versenyt – kezdte a sajtótájékoztatót Herczeg. Az első félidő elején még pariban voltunk, talán még az első gólt követően is tartottuk volna a lépést, de nem jött össze az egyenlítés, mert a kapufán csattant a labda.

Túlzottnak érzem a gólkülönbség, de azt láttuk, hogy a Metaliszt nem véletlenül győzte le két éve kétszer is a Sampdoriát. Nagyon jó csapat.

Túlzottnak érzem a gólkülönbség, de azt láttuk, hogy a Metaliszt nem véletlenül győzte le két éve kétszer is a Sampdoriát. Nagyon jó csapat.

Nem láttam pontosan, mi volt a kiállításnál, nem tudom megítélni, mi történt. Az bizonyos, hogy nagyon rosszul jött nekünk Kabát Péter piros lapja. Ha nincs a kiállítás, akkor is becseréltem volna Coulibalyt és Ramost. Nem tudni, más lett volna-e az eredmény, de biztos szorosabb lett volna a találkozó, ha nincs a kiállítás.

Nem lesz minden mérkőzésen ekkora a különbség, biztos vagyok benne, hogy játszunk még szorosabb meccseket is a csoportkörben.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik