El: Nem árulhatom el a taktikát, de mindenre fel vagyunk készülve – Csercseszov

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2022.10.26. 13:27
null
A Ferencváros maximálisan felkészülve várja a Monaco elleni találkozót (Fotó: Török Attila)
Csütörtökön az AS Monaco ellen lép pályára a Ferencváros a Groupama Arénában, a zöld-fehéreknek egyetlen pont is továbbjutást érne a csoportból. Sztanyiszlav Csercseszov szerint mindenre fel vannak készülve, s ezt támasztotta alá Henry Wingo is a meccs előtti sajtótájékoztatón. 

Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője először arra reagált, hogy csapatának elég egy pontot is szereznie ahhoz, hogy továbbjusson a csoportjából.

„A holnapi meccs mindkét csapat számára nagyon fontos lesz, szoros a csoport állása, nem akarok a pontokról, a pontszerzésről beszélni. Arra fókuszálunk, hogy jó teljesítményt nyújtsunk a pályán, és kihasználjuk a helyzeteinket. Szeretnénk ha hasonló jó formában lépnénk a pályára, ahogy tettük azt a hétvégén, a Puskás Akadémia elleni bajnokin. Ha a Monaco legutóbbi eredményeit nézzük, akkor valóban ingadozó volt a teljesítményük, azonban ha a pályán mutatott játékukat, akkor nem mondanám ezt. A Trabzonspor ellen kaptak egy szerencsétlen gólt, de alapvetően azon a meccsen sem játszottak rosszul. Nagyon erős csapatról van szó, amely a korábbi években a Bajnokok Ligájában szerepelt. Azt nem árulhatom el, milyen taktikával készülünk a meccsre, de természetesen kielemeztük az ellenfelünket. Én azonban inkább a saját csapatommal szeretek foglalkozni, s azt kell mondanom, minden eshetőségre fel vagyunk készülve.

Knoester eltiltott, Civic pedig sérülés miatt nem lesz bevethető a Monaco ellen. Ezzel kapcsolatban Csercseszov elmondta, az elmúlt három meccset is négy védővel oldották meg, remélhetőleg mindenki más bevethető lesz. Két napja Kovacevic is velük edzett már, Pászka a legutóbbi meccsen nagyon jó teljesítményt nyújtott, és Botka is visszatért a sérüléséből.

Henry Wingo, a Ferencváros védőjea következőket mondta a Monaco elleni találkozó előtt.

„Nagyon nehéz meccsre számítunk, olyanra, amilyen az első is volt. Mindkét csapatnak van miért küzdenie, megfelelően fel vagyunk készülve. A csapat nagyon jól bírja a kettős terhelést, fizikálisan jó állapotban vagyunk, nehéz mérkőzéseken is sikerül jó eredményeket elérnünk ilyen erőltetett menet közepette is. A Monaco tele van minőségi játékosokkal, akikre védőként extrán oda kell figyelnünk, de fel vagyunk készülve ezekre a helyzetekre.

EURÓPA-LIGA, CSOPORTKÖR
H-CSOPORT,5. FORDULÓ
Csütörtök, 21.00:Crvena zvezda (szerb)–Trabzonspor (török)– élőben az NSO-n!
Csütörtök, 21.00:Ferencváros–Monaco (francia) (Tv:M4 Sport)– élőben az NSO-n!

A H-CSOPORT ÁLLÁSA
1. FERENCVÁROS4317–7 09
2. Trabzonspor4229–7+26
3. Monaco4224–6–26
4. Crvena zvezda4136–6 03
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik