El: a francia élvonalból igazolt csatárt a Fradi szerb riválisa

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.08.30. 13:39
A Nantes-tól távozó mali labdarúgó, Kalifa Coulibaly az FTC egyik Európa-ligabeli csoportellenfele, a szerb bajnok Crvena zvezda soraiban folytatja pályafutását.

A 31 éves Kalifa Coulibaly öt éve futballozott a Nantes-ban, nyáron lejárt a szerződése, szabadon igazolhatóvá vált. Az elmúlt idényben 21 tétmérkőzésen öt gólt szerzett, öt év alatt 110 meccs, 26 gól a mérlege. Kalifa Coulibaly öt éve futballozott a Nantes-ban, nyáron lejárt a szerződése, szabadon igazolhatóvá vált. Az elmúlt idényben 21 tétmérkőzésen öt gólt szerzett, öt év alatt 110 meccs, 26 gól a mérlege.

A 30-szoros mali válogatott támadó 2011 óta futballozik Európában, a PSG B-csapatán, a belga Genten és Charleroi-n át vezetett az útja a Nantes-ig. Állítólag voltak újabb franciaországi ajánlatai is, például a második vonalba kieső Bordeaux-tól, de végül a nemzetközi kupaszereplést kínálni tudó CZ-hez írt alá.


Ugyancsak részben ferencvárosi, részben francia vonatkozású hír, hogy az FTC elleni budapesti BL-selejtezőn a Qarabag színeiben két gólt szerző Ibrahima Wadji a Saint-Étienne-be szerződött. A szenegáli támadóért egymillió euró körüli összeget fizetett a patinás, ám jelenleg másodosztályú ASSE.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik