Willi Orbán: Ez lehet életem legjobb idénye; a hoki-vb nagy NS-osztályzókönyve

Vágólapra másolva!
2022.05.09. 21:53
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Willi Orbán a 150. Bundesliga-meccsét játszotta vasárnap. Az RB Leipzig magyar válogatott védője Babják Bencének elmondta, hogy ha megnyernék a Német Kupát és odaérnének a BL-t érő negyedik helyre, ez lenne élete legjobb idénye, de az egykori és mai csapattársak közül is megnevezte kedvenceit, no meg az ellenfelek csatárai közül is azokat, akiktől a pályán a legjobban irtózott...
Willi Orbán a 150. Bundesliga-meccsét játszotta vasárnap.
Az RB Leipzig magyar válogatott védője Babják Bencének elmondta, hogy ha megnyernék a Német Kupát és odaérnének a BL-t érő negyedik helyre, ez lenne élete legjobb idénye, de az egykori és mai csapattársak közül is megnevezte kedvenceit, no meg az ellenfelek csatárai közül is azokat, akiktől a pályán a legjobban irtózott...

Mint ismert, a mieink feljutásával zárult a divízió 1/A-világbajnokság. A csapatkapitány Nagy Gergő az ezzel és az esetleges magyar elit-vb-rendezéssel kapcsolatos érzéseiről mesélt Dénes Szilárdnak, és a csapat részletes értékelésére is ezen az oldalpáron kerítettünk sort.

Egy nap szünet az utazásra, és máris folytatódik a Giro. Kohán Gergely a varázslatos három magyarországi szakasz után a kőkemény szicíliai negyedik versenynapról, a rózsaszín trikóról és Valter Attiláék esélyeiről is részletesen írt.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet – az atléták új utánpótlás-szakreferensével, Scherer Tamással, a Honvéd U14-es bajnok futballistáival és a régi-új néven virító ifjú statisztikás asztaliteniszezőkkel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik