nemzetisport.hu 2023.01.30 15:26 Frissítve: 2023.01.30 15:26

Sneaker – trendek sportos viselethez

A 2023 sok érdekességet tartogat számunkra a sneakerek terén is. Sok olyan szín- és formavilág született, ami a természetességet és a retrót ötvözi a lábbelikben. Ezt pedig nemhogy a fiatal, de még az idősebb generációk is imádni fogják. (x)

 

Éljen a retró!

Bizonyára szinte mindenki felismeri azokat az ikonikus lábbeliket, amik az elmúlt évtizedekben elképesztő slágernek számítottak. S nem csak akkor, hanem most is megdobogtatják a sneakereket kedvelők szívét. Az adidas Superstar minimalista stílusával és a három jellegzetes vonallal örökbe belopta magát a divat világába. Hazánkban a Tisza cipő egyedi formája, vagy a Converse tornacsukák egyszerűsége maradt meg sokak emlékezetében. Hasonló a helyzet a New Balance ismert dizájnjával is. A márka szintén egész kollekciót dobott piacra a régi idők New Balance cipőiből, hiszen pár éve szinte atombombaként robbant be a divat világába a különféle retró korokból való lábbelik és ruhanemük kavalkádja. Ezek a cipők pedig igencsak stílusosan viselhetőek sportos melegítőhöz, farmerhez vagy bármilyen más urban stílusú viselethez. Mellesleg a New Balance egyik retró cipőjét, a X Staud névre keresztelt szériát több helyen is a legjobb retró sneakernek tartják.

Izgalmas színek és árnyalatok

Hölgyek és urak esetében sincs ok a panaszra. Egészen különleges színkombinációkban találhatunk sneakereket manapság, amelyek szintén nagyon trendinek számítanak az idei szezonban. A kellemes pasztell árnyalatok főleg a női sneakereken jelennek meg különféle mentazöld, levendulalila vagy épp puncsfagyi színverziók képében többek között. A férfi sneakerek esetében pedig a kellemes és természetes föld színek kaptak szerepet. Remekül mutatnak mindenféle viselethez, és végre azok is tudnak bőven válogatni a kínálatból, akik a finomabb, kiegyensúlyozottabb színvilágot keresték. Ha férfiként már unjuk a feketét, a fehéret és a néha egészen tolakodó alapszíneket, akkor most már tudunk bőven miből válogatni. Ezek a színösszeállítások egyszerre természetesek és férfiasak, ami miatt még az idősebb korosztály számára is szimpatikusak lesznek. Ezen a weboldalon változatos kínálatban találhatjuk meg a legtrendibb sneaker modelleket, minden korosztály számára.

A fotó forrása: Footshop.hu

2023.03.27 22:57:27

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Szoboszlai Dominik olyan sebességgel közlekedett a bolgár védők között, hogy sokszor még szemmel is nehéz volt követni, nemhogy lábbal… Egymást követték a szebbnél szebb magyar támadások és a gólok. Bolgár kollégánk, Teodor Boriszov a szünetben szomorúan jegyezte meg: a magyar csapat úgy játszik, mintha edzésen lenne.

2023.03.27 22:57:27

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Petőfi Sándornak ugyan semmi köze a modern versenysporthoz, pláne az ultrafutó-világbajnoksághoz, mégis, az a gyanúm, valami hasonló, a beteljesedést előkészítő „aszketikus láz” vezethette száznyolcvan-száznyolcvanöt esztendővel ezelőtt, amikor mai értelemben véve is extrém hosszúságú gyalogtúrái során szinte a teljes történelmi Magyarország területét bejárta „kipróbáltkét csikaján”.

2023.03.27 10:36:02

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

„Aki felszabadultan tud vívni, olyan képességeket is kihozhat magából, amelyekre nem gondolt.”

2023.03.26 09:23:34

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

2003. március 26-án hunyt el a már-már polihisztor rádióriporter. Rá emlékezünk.

2023.03.25 22:48:50

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A ma húsz esztendeje elhunyt Molnár Dániel volt ugyanis a homo ludens, a játékos ember megszemélyesítője. Mindig, mindenhol, mindenkivel és mindent is játszott. Még játék közben is igyekezett valami mást is játszani.