Sneaker – trendek sportos viselethez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2023.01.30. 15:26
Címkék
A 2023 sok érdekességet tartogat számunkra a sneakerek terén is. Sok olyan szín- és formavilág született, ami a természetességet és a retrót ötvözi a lábbelikben. Ezt pedig nemhogy a fiatal, de még az idősebb generációk is imádni fogják. (x)

 

Éljen a retró!

Bizonyára szinte mindenki felismeri azokat az ikonikus lábbeliket, amik az elmúlt évtizedekben elképesztő slágernek számítottak. S nem csak akkor, hanem most is megdobogtatják a sneakereket kedvelők szívét. Az adidas Superstar minimalista stílusával és a három jellegzetes vonallal örökbe belopta magát a divat világába. Hazánkban a Tisza cipő egyedi formája, vagy a Converse tornacsukák egyszerűsége maradt meg sokak emlékezetében. Hasonló a helyzet a New Balance ismert dizájnjával is. A márka szintén egész kollekciót dobott piacra a régi idők New Balance cipőiből, hiszen pár éve szinte atombombaként robbant be a divat világába a különféle retró korokból való lábbelik és ruhanemük kavalkádja. Ezek a cipők pedig igencsak stílusosan viselhetőek sportos melegítőhöz, farmerhez vagy bármilyen más urban stílusú viselethez. Mellesleg a New Balance egyik retró cipőjét, a X Staud névre keresztelt szériát több helyen is a legjobb retró sneakernek tartják.

Izgalmas színek és árnyalatok

Hölgyek és urak esetében sincs ok a panaszra. Egészen különleges színkombinációkban találhatunk sneakereket manapság, amelyek szintén nagyon trendinek számítanak az idei szezonban. A kellemes pasztell árnyalatok főleg a női sneakereken jelennek meg különféle mentazöld, levendulalila vagy épp puncsfagyi színverziók képében többek között. A férfi sneakerek esetében pedig a kellemes és természetes föld színek kaptak szerepet. Remekül mutatnak mindenféle viselethez, és végre azok is tudnak bőven válogatni a kínálatból, akik a finomabb, kiegyensúlyozottabb színvilágot keresték. Ha férfiként már unjuk a feketét, a fehéret és a néha egészen tolakodó alapszíneket, akkor most már tudunk bőven miből válogatni. Ezek a színösszeállítások egyszerre természetesek és férfiasak, ami miatt még az idősebb korosztály számára is szimpatikusak lesznek. Ezen a weboldalon változatos kínálatban találhatjuk meg a legtrendibb sneaker modelleket, minden korosztály számára.

A fotó forrása: Footshop.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik