Próbálja ki a kannabiszolaj erejét!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.11.18. 15:05
null
Fotó: shutterstock.com
Címkék
Egyre több helyen hallani, látni hirdetéseket, írásokat a kender alapú készítményekről, de kevesen foglalkoznak a témával behatóbban. A kannabiszolaj kiemelendő a sok készítmény közül, hiszen nem egy szűk célcsoportnak ajánlott, hanem ellenkezőleg, szinte bárki használhatja, akinek egy kis extra erősítésre szorul a szervezete. Fontos tudatosítani, hogy nem gyógyszerről van szó, hanem étrend-kiegészítőről. (x)

Szögezzük le rögtön az elején, hogy a kannabiszolaj nem vitamin, nem is gyógyszer, hanem táplálékkiegészítő. Ez azt jelenti, hogy a készítmény fogyasztása csak akkor jár maximális sikerrel, ha közben egészségesen táplálkozunk, és általánosan is figyelünk a testünk igényeire. Mindezek mellett, ha fogyasztunk kannabiszolaj termékeket, lényegesen jobb lehet a közérzetünk, nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak, kevésbé ingerlékenyek leszünk, és ha minden jól megy, még az alvás is pihentetőbb lesz.

A kannabiszolaj csak az idősebb korosztálynak való?

Egyáltalán nem. Sőt, a sportolók körében például kifejezetten elterjedt a kannabisztermékek alkalmazása, hiszen ez a csoport folyamatosan ki van téve a stressznek, a versenyek körüli feszített tempónak, ami roppant megterhelő lehet nemcsak az izmoknak, hanem az idegrendszernek is. A kannabiszolaj azonban segít a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásában. Mindegy tehát, hogy fiatalok vagy idősebbek, esetleg középkorúak fogyasztják a termékeket, vagy az olyan speciális terhelésű csoportok, mint a sportolók, mert mindenkinek jót fognak tenni.

Ki mondja meg, milyen adagra van szükségem?

A kannabiszolaj azok közé a készítmények közé tartozik, amelyek kapcsán a gyártó minden alkalommal javasol egy bizonyos adagot, amiről a csomagoláson találni részleteket. Mindazonáltal nincsenek kőbe vésett szabályok, hiszen az emberi test nem műszaki szerkezet. Figyelni kell a jelekre, és a tapasztalatokat átgondolva, lehet kísérletezni az adagokkal.

Ha Ön is úgy érzi, jó lenne kipróbálni valamit, ami segítene kihozni a maximumot a mindennapokból, érdemes egy próbát tennie a kannabisztermékekkel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik