Milliókat érő fogadási lehetőségek és Super Oddsok – így ikszeltek a legügyesebb online sportfogadók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2023.11.18. 09:47
Címkék
Ügyesen tették tétjeiket a játékosok a megújult TippmixPro-n, ahol a legszerencsésebbek milliókra válthatták megérzéseiket. A sportfogadási oldal olyan népszerű funkciókkal bővült, mint az azonnali kifizetés és a fogadáskészítő, mindemellett pedig megjelent a Szuper Odds és az Oddspiramis. Ezzel párhuzamosan közel tízszer több fogadási esemény várja a fogadókat, illetve a fogadható piacok száma is megtöbbszöröződött. (x)

 

Közel hétmillió forintra válthatta tippjeit az a TippmixPro játékos, aki élő fogadásokkal egészítette ki tippsorát, így 950 forintos alaptéttel (összesen 19 950 forintos téttel), 5/7-es kombináció típusú fogadással 6741 427 forintot nyert. Nincs oka panaszra annak a fogadónak sem, aki szintén a kibővült fogadási kínálatnak köszönhetően már arra is tippelhetett, hogy párizsi ATP-tenisztornán a főtábla négy negyedét ki nyeri, azaz ki jut be onnan az elődöntőbe. A szerencsés olyannyira jól érzett rá minderre, hogy 3-as kötésével, 2x12 000 forintos téttel 2x1969920 forintot, vagyis közel négymillió forintot nyert.

A megújult TippmixPrón a játékosok előszeretettel tippelnek a Szuper odds megjelölésű eseményekre, amelyekből naponta több is elérhető. Egy ügyes játékos 500 forintos alaptéttel, összesen 4000 forintos téttel, 7/8-as kombináció típusú fogadással 1 433137 forintot nyert úgy, hogy egy portugál bajnoki kapcsán a Szuper oddsszal tippelte meg tökéletesen a mérkőzés kimenetelét.

Az egyik legnépszerűbb fogadási lehetőség az eseményeken belül a játékosokra vonatkozó piacok. A gólszerzők mellett immáron arra is lehet tippelni, hogy ki szerzi a következő gólt, ki szerzi az első, illetve utolsó találatot, lesz-e olyan játékos, aki duplázik, esetleg 3 vagy több gólt szerez. Arra is lehet fogadni, hogy lesz-e öngól az adott mérkőzésen, de népszerűek a gólpasszos, lesszámhoz kapcsolódó piacok is, és még akár arra is lehet tippelni, hogy adott játékos mennyit passzol egy meccsen, mennyi szabálytalanságot követ el, eltalálja-e a kapufát, szerez-e gólt jobb vagy bal lábbal, sőt még a gólszerzés módjára (fejes, öngól, büntető, szabadrúgás) is. A labdarúgáson kívül természetesen a többi népszerű sportágban is megtalálhatóak hasonló játékos-specifikus fogadási lehetőségek. A tenisz esetében például fogadható az ászok száma, akárcsak az, hogy mi fog történni a játékos első adogatójátékában.

A kosárlabda mérkőzések esetében tippelhetünk már például arra is, hogy adott játékos hány hárompontost szerez vagy éppen melyik csapat éri el először a 20 pontot. A jégkorong mérkőzésekkel kapcsolatban pedig a többi közt arra is tehetünk tétet, hogy az adott időszakban születik-e gól? A darts szerelmesei sem maradnak piacok nélkül, megtippelhetik például, hogy melyik játékos dobja az első 18-ast vagy voksolhatnak a kiszálló kör értékére is.

Érdemes böngészni az Oddspiramis ajánlatot is, amely elsőként magyar focira vált elérhetővé. Az Oddspiramissal a feltételeknek megfelelő kimenetelek kiválasztása után, kötésben fogadva az eredő odds, ezzel együtt a lehetséges nyeremény megnövelésére nyílik lehetőség.

Az új funkciók mellett a TippmixPro megújításával minden korábbinál nagyobb változás tapasztalható az elérhető fogadási események számát tekintve: a mérkőzés előtt fogadható eseményeknél akár háromszoros, az élő mérkőzések kapcsán pedig közel tízszeres eseményszám növekedés is megvalósulhat a korábbiakhoz képest. Ráadásul a labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, jégkorong, vízilabda és röplabda magyar szövetségei által szervezett versenysorozatok csak a Szerencsejáték Zrt.-nél fogadhatók legálisan.

https://www.tippmixpro.hu/hu/fogadas/i

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik