Milák Kristóf „borzalmas” idővel világbajnok; Marco Rossi: Hűséges vagyok

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2022.06.24. 23:10
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.


Milák Kristóf Budapesten a második, összességében a harmadik világbajnoki címét szerezte meg – pénteken 100 pillangón nyert a Duna Arénában. Női vízilabdázóink hozták a papírformát és simán nyertek Kanada ellen, ezzel a csoportjuk második helyén zártak. Részletes beszámoló a vizes világbajnokság pénteki versenynapjáról a Nemzeti Sportban.
Milák Kristóf
Budapesten a második, összességében a harmadik világbajnoki címét szerezte meg – pénteken 100 pillangón nyert a Duna Arénában. Női vízilabdázóink hozták a papírformát és simán nyertek Kanada ellen, ezzel a csoportjuk második helyén zártak. Részletes beszámoló a vizes világbajnokság pénteki versenynapjáról a Nemzeti Sportban.

Marco Rossi óvatos az őszi Nemzetek Ligája-mérkőzések előtt, elcsábítani viszont nem hagyja magát a magyar válogatott éléről. A futballválogatottunk szövetségi kapitányával zajló sajtóbeszélgetésen elhangzottakat Nagy Zsolt foglalta össze.

Kiharcolta a mindent eldöntő mérkőzést a Falco férfi kosárlabdacsapata. Fantasztikus harmadik negyeddel arattak biztos győzelmet Körmenden a szombathelyiek, így ötödik felvonás következik az izgalmas bajnoki fináléban.

Fabregas: Tudom, mire vágyik évek óta a Veszprém. Egy napra hazánkba jött Ludovic Fabregas, a világ egyik legjobb beállója, aki a Bajnokok Ligája-győztes Barcát hagyja el, hogy 2023-tól a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatát erősítse, és megnyerje vele is ugyanezt a trófeát. Vincze Szabolcs írása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik