Kezdődik a férfi kézilabda BL!; Marco Rossi keretet hirdet

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.09.14. 00:44
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

• A Szeged és a Veszprém célja ugyanaz: a final four. A most rajtoló férfi kézilabda Bajnokok Ligája mindjárt csúcsrangadókkal kezdődik, hiszen a szegediek a Barcát, a veszprémiek a PSG-t fogadják – Sneff Szilárdnak és Vincze Szabolcsnak mindkét magyar topcsapat képviselői elmondták a terveiket, ami alapján egy biztos: izgalmas idény elé nézünk.
• A Szeged és a Veszprém célja ugyanaz: a final four.
A most rajtoló férfi kézilabda Bajnokok Ligája mindjárt csúcsrangadókkal kezdődik, hiszen a szegediek a Barcát, a veszprémiek a PSG-t fogadják – Sneff Szilárdnak és Vincze Szabolcsnak mindkét magyar topcsapat képviselői elmondták a terveiket, ami alapján egy biztos: izgalmas idény elé nézünk.

• A jövő héten ismét a válogatotté lesz a figyelem. Marco Rossi szerdán keretet hirdet, Pietsch Tibor megnézte, ebben kik lehetnek benne – és sajnos kik nem...

• Történelmi szezont zárt az országúti kerékpározás. Czipó Ádám kétoldalas összeállítása az idei utolsó háromhetes viadal, a Vuelta zárása után bemutatja 2022 hőseit, drámáit és legemlékezetesebb pillanatait, no meg nem utolsósorban a magyar vonatkozásokat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik