Hajrá, svédek!; Luxemburgi erősítés Újpesten

Vágólapra másolva!
2023.01.21. 22:57
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

Vasárnap eldől a sorsunk a férfi kézilabda-vb-n. A svéd–lengyel közös rendezésű tornán a Zöld-foki-szigetek ellen kötelező győzelemre készül válogatottunk, ám a Nemzeti Sport kiküldött munkatársának, Vincze Szabolcsnak kapustól beállón át kapitányig mindenki csak azt erősítette meg, hogy a svéd–portugál meccsre sem esik kisebb figyelem, mint a miénkre, hiszen svéd győzelem esetén negyeddöntős lenne a csapat. Úgyhogy: hajrá, svédek!
Vasárnap eldől a sorsunk a férfi kézilabda-vb-n.
A svéd–lengyel közös rendezésű tornán a Zöld-foki-szigetek ellen kötelező győzelemre készül válogatottunk, ám a Nemzeti Sport kiküldött munkatársának, Vincze Szabolcsnak kapustól beállón át kapitányig mindenki csak azt erősítette meg, hogy a svéd–portugál meccsre sem esik kisebb figyelem, mint a miénkre, hiszen svéd győzelem esetén negyeddöntős lenne a csapat. Úgyhogy: hajrá, svédek!

Tim Hall személyében sokat látott luxemburgi válogatott védő érkezett Újpestre. És szinte természetes, hogy a magyar bajnokságot sokra tartja, továbbá alig várja a Fradi elleni derbit... Borsos László háttéranyaga az NB I egyik legkülönlegesebb igazolásához.

Az utolsó másodpercben botlott meg Metzben a Győr. A női kézilabda BL-ben ezzel oda a csoportelsőség, a Fradi vasárnap kerül sorra, ugyanakkor nagyüzem volt a férfi kosárlabda- és vízilabda-bajnokságban, és persze az Australian Open is megérte a kiemelt figyelmet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik