Egy pont kell a négyes döntőhöz; Cabrinit Détári várta a reptéren

Vágólapra másolva!
2022.09.25. 23:35
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

• Olyan, mint egy álom: labdarúgó-válogatottunknak döntetlen is elég a Nemzetek Ligája négyes döntőjéhez. Az olaszok elleni hétfő esti összecsapás előtt Marco Rossi, Szoboszlai Dominik és Robert Mancini is elmondta megérzéseit, emellett a német sajtó által ajnározott Schäfer Andrásról és a csoportrangadó árnyékában Londonban készülődő angol és német csapatról is szó esik. Címlapsztori három oldalon.
• Olyan, mint egy álom: labdarúgó-válogatottunknak döntetlen is elég a Nemzetek Ligája négyes döntőjéhez.
Az olaszok elleni hétfő esti összecsapás előtt Marco Rossi, Szoboszlai Dominik és Robert Mancini is elmondta megérzéseit, emellett a német sajtó által ajnározott Schäfer Andrásról és a csoportrangadó árnyékában Londonban készülődő angol és német csapatról is szó esik. Címlapsztori három oldalon.

Antonio Cabrini ismeri és elismeri Marco Rossi munkáját. Az 1978-ban a vb legjobb fiatal játékosának megválasztott, 1982-ben világbajnok egykori Juve-hátvéd Csillag Péternek a '82-es vb-ről készült film budapesti promózásakor nemcsak a magyarok olasz kapitányával kapcsolatos emlékeit osztotta meg, hanem azt is elárulta, hogy miért éppen Détári Lajos várta őt megérkezésekor a repülőtéren.

...és ha hétfő, akkor Népsport-melléklet 4 oldalon. Benne: egy 1932-es, osztrákok elleni vereség, David Stern és az NBA, a Vasas 1962-es KK-győzelme és az Angolában dolgozó Szabó József.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik