P. V. 2021.03.23 08:44

Asztalitenisz: Majoros Bencét meglepetésbuli várta Nyírbátorban

Majoros Bence magát is meglepte, hogy a dohai olimpiai selejtező megnyerésével kvótát szerzett Tokióra. A 23 éves asztaliteniszező rengeteg gratuláló üzenetet kapott, amik azért is esnek jól neki, mert azt mutatják, milyen sokan követik a karrierjét. A sikert természetesen itthon is megünnepelte már a családja és a barátai társaságában.

 

 
Majoros Bence: Sokszor kamikazejátéknak tűnik, amit csinálok

„Csodálatos fogadtatás várt rám Nyírbátorban árulta el az NSO Tv-nek. – Mindenki nagyon örült ennek a sikernek, és óriási boldogság, hogy ezt a hozzám legközelebb állókkal meg tudtam osztani, és együtt tudtunk örülni. Szerveztek nekem egy meglepetésbulit is, amelyen kicsit ki tudtam engedni a gőzt.”

Videónkban beszél arról is, saját magát is meglepte, hogy ott lehet Tokióban, bár már sokszor fantáziált róla, milyen lehet a világ legjobb sportolóival együtt részt venni az ötkarikás játékokat. Emellett felidézi a dohai versenyt is, és kitér a rengeteg üzenetre is, amelyet az olimpiai kvóta megszerzése után kapott. 

2023.03.20 22:01:43

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

2023.03.17 16:42:27

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Az indulástól a napilappá válásig – a 120 éves Nemzeti Sport történetének első harminc esztendeje.

2023.03.16 17:50:50

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Szuperkupában a BL-címvédő már nem az Európa-liga győztesével küzdene meg, hanem három kiválasztott csapattal. Biztos vagyok benne, hogy a kiválasztottak közé a Dortmund, az Atlético Madrid vagy éppen a mostani negyeddöntős Benfica, Napoli kettős sohasem kerül be. Mert velük nem lehet elérni olyan mértékű terjeszkedést, mint a BL-t az idén legfeljebb hírből ismerő Arsenallal vagy Manchester Uniteddel.