Jerzy Dudek BL-álomdöntője: Real Madrid–Liverpool; Sean Simpson: Az edzőmeccseken mutatott játéknál több kell

Vágólapra másolva!
2022.05.02. 23:20
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Jerzy Dudek, a 2005-ös isztambuli Bajnokok Ligája-finálé hőse a Nemzeti Sport felkérésére elemezte az idei BL-elődöntő visszavágóit, amelyeken szinte sebezhetetlen Liverpoolra, illetve újabb felejthetetlen madridi éjszakára számít. Babják Bence írása.
Jerzy Dudek,
a 2005-ös isztambuli Bajnokok Ligája-finálé hőse a Nemzeti Sport felkérésére elemezte az idei BL-elődöntő visszavágóit, amelyeken szinte sebezhetetlen Liverpoolra, illetve újabb felejthetetlen madridi éjszakára számít. Babják Bence írása.

Hétfő délután már a kedden rajtoló divízió 1/A-világbajnokság helyszínén, a jól ismert ljubljanai Hala Tivoli jegén edzett a magyar jégkorong-válogatott. Sean Simpson szövetségi kapitány és a játékosok is tudják, az edzőmeccseken mutatottnál több kell – de több is van bennük. A helyszínről Dénes Szilárd és Kohán Gergely jelentkezett.

Szombaton pályafutása hatodik bajnoki aranyérmét szerezte meg Jókay Zoltán, a másodikat a Pénzügyőr férfi röplabdacsapatának kispadján. A férfibajnokság győztesének mestere sokkal rögösebb utat járt be ebben az évadban, mint az előzőben, ugyanakkor úgy érzi, a Pénzügyőr jelenleg Magyarország legerősebb férfi röplabdacsapata. A szakemberrel Sneff Szilárd beszélgetett.

Kállai Ákos: „A hatodik tusa az alkalmazkodás!” A női öttusa-válogatott szövetségi kapitánya a Nemzeti Sportnak arról beszélt, hiába állt ki a Magyar Öttusaszövetség a lovaglás mellett, nincs más választás, el kell fogadni, hogy kiveszik a sportág versenyszámai közül. Mihályi Petra interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik