FTC–Slavia Praha: a csehek örülnek, hogy a Ferencvárossal játszanak

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2021.08.03. 18:09
A Slavia Praha vezetőedzője, Jindrich Trpisovsky szerint nem számít, hogy csapata papíron értékesebb a Ferencvárosnál. Szerinte az majd a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 3. fordulójában dől el, hogy valójában mekkora a különbség a két gárda között.
Jindrich Trpisovsky szerint erős csapat a Ferencváros (Fotó: Árvai Károly) – AZ FTC KEDDI EDZÉSÉRŐL KÉSZÜL GALÉRIÁNKHOZ KATTINTSON A KÉPRE!
Jindrich Trpisovsky szerint erős csapat a Ferencváros (Fotó: Árvai Károly) – AZ FTC KEDDI EDZÉSÉRŐL KÉSZÜL GALÉRIÁNKHOZ KATTINTSON A KÉPRE!

 

Slavia Praha vezetőedzője, Jindrich Trpisovsky elárulta: a Ferencváros több találkozóját is megnézték, és alaposan kielemezték.

„Tudjuk, hogy ellenfelünk toronymagasan kiemelkedik a magyar bajnokságból, és tavaly a BL-ben is voltak jó meccsei, például a Juventus ellen, úgyhogy erős csapat. Nem a játékosok értéke fog holnap pályára lépni, hanem a játékosok és a csapatok, majd a mérkőzés alatt dől el, valójában mekkora a két alakulat között a különbség.”

A Nemzeti Sport kérdésére válaszolva elmondta: a zöld-fehérek erősségének a támadósort tartja.

„A széleken nagyon jók, teljesen modern támadójátékot játszanak, erős csapat az ellenfelünk.”

A csehek csatára, Jan Kuchta hozzátette: örültek, hogy a Ferencvárost kapták ellenfélnek, mert egy minőségi csapat, amelyik tavaly a BL-csoportkörben szerepelt.

„Már nézegettük a gyenge pontjait az ellenfélnek, ugyanakkor sok erős oldala is van. Jó a középpályájuk, gyorsan lendülnek támadásba, de az egész csapat rendben van, nem véletlenül szerepelt a BL-ben. Mi már nagyon várjuk a meccset.”

Ugyanakkor az is kiderült, hogy Kuchta – aki az előző idényben minden sorozatban összesen 20 gólt szerzett – még nem biztos, hogy sérülése miatt pályára tud lépni a találkozón.

BAJNOKOK LIGÁJA-SELEJTEZŐ
3. FORDULÓ, ELSŐ MÉRKŐZÉS

Ferencváros–Slavia Praha (cseh) – élőben az NSO-n!
Budapest, Groupama Aréna, szerda, 20.00 (Tv: M4 Sport). Vezeti: Jesús Gil Manzano (spanyol)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik