B. B. 2020.11.30 07:57 Frissítve: 2020.11.30 09:24

FTC: Rebrov kihagyta az edzést, jöhet a vírusteszt

Rosszullétre hivatkozva nem jelent meg a szombat esti, MTK elleni 2–0-s győzelmet követő sajtótájékoztatón Szerhij Rebrov, és úgy tudjuk, vasárnap nem volt ott a Népligetben a csapat regeneráló edzésén.

Szerhij Rebrov (Fotó: Dömötör Csaba)

 

A Ferencváros ukrán trénere a szombat esti meccs lefújása után az M4 Sport csatornának még nyilatkozott, ám a sajtóterembe már segítőjét, Máté Csaba pályaedzőt küldte be, mondván, nem érzi jól magát.

Úgy tudjuk, Rebrov vasárnap nem volt ott a Népligetben a csapat regeneráló edzésén, s kérdéses, hogy szerdán, a Barcelona elleni BL-mérkőzésen leülhet-e a kispadra.

Minden bizonnyal a koronavírusteszt dönt arról, hogy a vezetőedző dolgozhat-e a Puskás Aréna kispadja mellől. Ha beigazolódik, hogy a vírus miatt érezte rosszul magát, a katalán együttes elleni kilencven percet kénytelen lesz kihagyni és otthonából követni, mint a közelmúltban Marco Rossi többek között a sorsdöntő, Izland elleni Eb-pótselejtezőt.

A Ferencváros eddig a körülményekhez képest jól megúszta a koronavírusos fertőzéseket, a klubnál rendkívül szigorúan veszik az előírásokat, a kötelezően előírt utasításokon kívül saját protokollt is kidolgoztak. Míg korábban a délelőtti tréningek után a keret tagjai rendre együtt ebédeltek a Népligetben, egy ideje dobozokban kapják meg az ételt, amelyet odahaza fogyasztanak el.    

2020.12.28 19:31:11

Bajnokok Ligája BERTA MIHÁLY, CSILLAG PÉTER, PIETSCH TIBOR

Ferencvárosi BL-főtábla, Németh Krisztián mint Amerika Kapitány, és a mindenen túljutó Atalanta.

2020.11.25 16:39:52

Bajnokok Ligája KORMANIK ZSOLT

Sok vagy kevés a 16 ferencvárosi légiós? – egyebek mellett erre is keressük a választ összeállításunkban.

2020.12.23 23:19:00

Bajnokok Ligája DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A Két lányom között hét év a korkülönbség, a nagyobbnak annak idején a Barca és David Villa volt a kedvence, a kisebbnek viszont, aki mostanában nyiladozott rá szurkolóként a sportra, már a Fradi és Sigér Dávid!

2020.12.22 23:59:20

Bajnokok Ligája BABJÁK BENCE

Összeállításunkban a zöld-fehérek Bajnokok Ligája-szereplését elevenítettük fel.