BL: miért utazott el a sérült Sturridge Madridba? Itt a válasz!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.03. 20:13
A Real Madrid liverpooli 3–0-s győzelme után nem kérdéses, hogy a „visszavágón” melyik csapat az esélyesebb a spanyol fővárosban, ennek ellenére Brendan Rodgers felfogásába nem fér bele, hogy feltartott kezekkel vágjanak neki a Bajnokok Ligája-mérkőzésnek. A Pool északír menedzsere a madridi sajtótájékoztatón emellett beszélt arról is, miért utazott el a csapattal a mérkőzésre Daniel Sturridge, aki egyelőre még nincs százszázalékos állapotban.

„Minden játékost magammal hoztam, mert ez a meccs és a hétvégi [Chelsea elleni rangadó] nagyon fontos számunkra, és ez is a kifejezése annak, mennyire együtt vagyunk – magyarázta Rodgers. – Mindenki velünk jött, nem számít, hogy sérült vagy egészséges, és együtt dolgozunk a következő napokban. Meglátjuk, Daniel hogy reagál az edzésekre, de nagyon valószínűtlen a pályára lépése.”

Rodgers. – Mindenki velünk jött, nem számít, hogy sérült vagy egészséges, és együtt dolgozunk a következő napokban. Meglátjuk, Daniel hogy reagál az edzésekre, de nagyon valószínűtlen a pályára lépése.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik