BL: Griezmann FTC elleni sarkazását választották a forduló góljának

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.12.04. 18:14
null
Griezmann pazar találata (Fotó: Török Attila)
Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros 3–0-s vereséget szenvedett a Puskás Arénában a Barcelona ellen a Bajnokok Ligájában. Ahogyan minden héten, ezúttal is kiválasztották a forduló legszebb góljait, melynek győztese Antoine Griezmann lett.

 

Barcelona a bal oldalon passzolgatott, majd Jordi Alba élesen lőtte középre a labdát, Griezmann pedig nagyszerű ütemben érkezve csodálatos gólt szerzett sarokkal. A katalánok ezzel a zseniális találattal kezdték meg a gólgyártást.



A jelöltek között ott volt még az RB Leipzig ellen mesterhármast jegyző Irfan Kahveci remek szabadrúgásgólja, valamint Mohamed Camara (Olympiakosz) és Alexander Scholz (Midtjylland) bombája is.

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 5. FORDULÓ

G-CSOPORT
FERENCVÁROS–BARCELONA 0–3 (0–3)
Budapest, Puskás Aréna, zárt kapuk mögött. V: Kulbakov (fehérorosz)
FERENCVÁROS:
Dibusz – Botka, Blazic, Frimpong, Dvali, Heister (Lovrencsics G., 64.) – Sigér D. (Laidouni, 64.), Somália (Haratin, 81.) – Isael, Nguen (Mak, 71.), Uzuni (Baturina, 71.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov
BARCELONA: Neto – Dest, Mingueza, Lenglet (Alená, 65.) Jordi Alba (Junior Firpo, a szünetben) – Pjanic, Busquets ( F. de Jong, a szünetben) – Trincao, Griezmann (Riqui Puig, 65.), O. Dembélé – Braithwaite (De la Fuente, 80.). Vezetőedző: Ronald Koeman
Gólszerző: Griezmann (14.), Braithwaite (20.), O. Dembélé (28. – 11-esből)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik