BL: „Az álmok valóra válnak” – Uzuni CR-rel posztolt

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.11.27. 10:05
null
Myrto Uzuni és Cristiano Ronaldo a mezcseréjük után (Fotó: Árvai Károly)
Myrto Uzuninak örökké emlékezetes marad a keddi nap, hiszen gólt szerzett Torinóban a Juventus ellen a Bajnokok Ligájában. A Ferencváros albán válogatott labdarúgója csütörtökön egy Instagram-posztban emlékezett vissza a mérkőzésre.

 

„Ez a fotó és ez a pillanat életem végéig úgy marad meg az emlékezetemben, mint egy olyan momentum, amikor az álmok valósággá válnak. Boldog vagyok, hogy a példaképem és a világ legjobb játékosa, Cristiano Ronaldo ellen játszhattam. Gólt szereztem a csapata ellen, és még a mezét is megkaptam a meccs végén. Nincs elég szó arra, hogy leírjam az érzéseimet. Minden, amit mondhatok, hogy soha ne add fel az álmaidat, mindeneddel harcolj értük. Az álmok valóra válnak, mindig keményen dolgoztam ezért, és hittem benne” – írta Uzuni az Instagramon.

Az albán támadó bejegyzésére többek között csapattársa, Abraham Frimpong is reagált: „Tesó, úgy játszol, mint Ronaldo” – kommentelte a ghánai középhátvéd.

A Ferencváros szombaton az MTK-t fogadja az NB I 12. fordulójában, majd a következő BL-meccsén jövő szerdán (december 2.) az FC Barcelonát látja vendégül a Puskás Arénában.

Myrto Uzuni bejegyzését erre a linkre kattintva tekintheti meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik