Barca–FTC: ki fogja Messit? Mi lesz Griezmann-nal? Tippeljen!

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.10.19. 11:16
A magyar válogatott mérkőzései előtt olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online-on összeállíthatják a nemzeti csapat várható kezdőjét. Most a Ferencváros keddi, barcelonai Bajnokok Ligája meccse előtt is kíváncsiak vagyunk az önök véleményére. Vajon ki játszik majd a Fradiban közvetlenül Lionel Messivel szemben, és vajon hány támadóval áll majd fel Szerhij Rebrov együttese. Egyúttal arra is kíváncsiak vagyunk – kiváltképp az elmúlt napokban, a spanyol sajtóban felkapott, Antonie Griezmann szerepéről szóló vita kapcsán –, mi a véleményük a Barcelona várható összeállításáról. Tippeljenek!

A Barcelona összeállítására a „következő” („next”) gombra kattintva tippelhet. A Barcelonában sérülés miatt minden bizonnyal Marc-André ter Stegen, Jordi Alba, Samuel Umtiti és Matheus Fernandes sem léphet pályára, ezért ők nem szerepelnek a felsorolásban, ahogy Inaki Penát leszámítva a B-listán szereplő játékosok sem.

BAJNOKOK LIGÁJA 2020–2021
A G-CSOPORT MENETRENDJE
1. FORDULÓ
Október 20., kedd
18.55:
Dinamo Kijev (ukrán)–Juventus (olasz) (Tv: Spíler2) – élőben az NSO-n
21.00: FC Barcelona (spanyol)–FERENCVÁROS (zárt kapuk mögött; Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n

A G-csoportban szereplő csapatok BL-be nevezett kereteit itt olvashatja!

A Nemzeti Sportot a helyszínről tudósítja: Borbély László, Smahulya Ádám (szöveg),Nagy-Pál Tamás(videó) és Török Attila (fotó)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik