SZ. M. 2020.12.22 23:15 Frissítve: 2020.12.22 23:16

A Fradi emlékezetes útja a BL-ben; Sergio Pérez „kémnek” sem rossz

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

 

Lelkesítő, borzongató. Az MLSZ közzétette Szalai Ádám csapatkapitányi beszédét, amely az Izland elleni, Eb-kijutásról döntő mérkőzés előtt hangzott el – érdemes meghallgatni.

Ferencvárosi futballmese. Katalán szellemváros, városnéző kijeviek, minitragédia és ukrajnai mínuszok: Babják Bence összeállításában a zöld-fehérek Bajnokok Ligája-szereplését elevenítettük fel.

Szoboszlai Dominikot Angliában is elismerik. A tekintélyes Guardian című lap összeállította a világ 100 legjobb futballistájának listáját, amelyen a 96. helyre került a néhány napja az RB Leipzighez szerződő magyar középpályás, akinek pontrúgásait David Beckhaméhez, szervezőkészségét pedig Kevin De Bruynééhez hasonlítják.

A lélekemelő pillanatokat és nehézségeket egyaránt megélő Lőw Zsolt boldogságról, büszkeségről és az itthon töltendő karácsonyról is beszélt lapunknak. A PSG másodedzőjével Pietsch Tibor készített exkluzív interjút.

Sikercsalád. A lány olimpiai bajnok evezésben, az édesanya jó úton halad a Nobel-díj felé. Hogy kikről van szó? Francia Zsuzsannáról és édesanyjáról, Karikó Katalinról, akinek szabadalma alapján készült el az első, klinikailag is bizonyítottan hatásos Covid–19-vakcina. Lipiczky Ágnes írása.

Kémnek sem rossz. Helmut Marko, a Red Bull motorsport-tanácsadója elárulta, Sergio Pérez szerződtetésében sokat nyomott a latban a mexikói pilóta tapasztalata a Racing Point „Mercedes-másolatáról”. Zsoldos Barna háttéranyaga.

2020.12.28 19:31:11

Bajnokok Ligája BERTA MIHÁLY, CSILLAG PÉTER, PIETSCH TIBOR

Ferencvárosi BL-főtábla, Németh Krisztián mint Amerika Kapitány, és a mindenen túljutó Atalanta.

2020.11.25 16:39:52

Bajnokok Ligája KORMANIK ZSOLT

Sok vagy kevés a 16 ferencvárosi légiós? – egyebek mellett erre is keressük a választ összeállításunkban.

2020.12.23 23:19:00

Bajnokok Ligája DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A Két lányom között hét év a korkülönbség, a nagyobbnak annak idején a Barca és David Villa volt a kedvence, a kisebbnek viszont, aki mostanában nyiladozott rá szurkolóként a sportra, már a Fradi és Sigér Dávid!

2020.12.22 23:59:20

Bajnokok Ligája BABJÁK BENCE

Összeállításunkban a zöld-fehérek Bajnokok Ligája-szereplését elevenítettük fel.