A Fradi emlékezetes útja a BL-ben; Sergio Pérez „kémnek” sem rossz

Vágólapra másolva!
2020.12.22. 23:15
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Lelkesítő, borzongató. Az MLSZ közzétette Szalai Ádám csapatkapitányi beszédét, amely az Izland elleni, Eb-kijutásról döntő mérkőzés előtt hangzott el – érdemes meghallgatni.
Lelkesítő, borzongató. Az MLSZ közzétette Szalai Ádám csapatkapitányi beszédét, amely az Izland elleni, Eb-kijutásról döntő mérkőzés előtt hangzott el – érdemes meghallgatni.

Ferencvárosi futballmese. Katalán szellemváros, városnéző kijeviek, minitragédia és ukrajnai mínuszok: Babják Bence összeállításában a zöld-fehérek Bajnokok Ligája-szereplését elevenítettük fel.

SzoboszlaiDominikot Angliában is elismerik. A tekintélyes Guardian című lap összeállította a világ 100 legjobb futballistájának listáját, amelyena96. helyre került a néhány napja az RB Leipzighez szerződő magyar középpályás, akinek pontrúgásait David Beckhaméhez, szervezőkészségét pedig Kevin De Bruynééhez hasonlítják.

Alélekemelő pillanatokat és nehézségeketegyaránt megélőLőw Zsoltboldogságról, büszkeségről és az itthon töltendő karácsonyról is beszélt lapunknak.A PSG másodedzőjével Pietsch Tibor készített exkluzív interjút.

Sikercsalád. A lány olimpiai bajnok evezésben, az édesanya jó úton halad a Nobel-díj felé. Hogy kikről van szó? Francia Zsuzsannáról és édesanyjáról, Karikó Katalinról, akinek szabadalma alapján készült el az első, klinikailag is bizonyítottan hatásos Covid–19-vakcina.Lipiczky Ágnes írása.

Kémnek sem rossz. Helmut Marko, a Red Bull motorsport-tanácsadója elárulta, Sergio Pérez szerződtetésében sokat nyomott a latban a mexikói pilóta tapasztalata a Racing Point „Mercedes-másolatáról”.Zsoldos Barna háttéranyaga.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik