West Ham: rasszista nyilatkozat miatt belső vizsgálat indult

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.01. 12:25
A Premier League-ben tizenkettedik helyen álló West Ham United közleményt adott ki, melyben az áll, belső vizsgálatot indított az átigazolásokért felelős Tony Henry miatt, akit felfüggesztett a nyomozás végéig.

A Daily Mail szerint Henry azt mondta, a West Ham nem szerződtet több afrikai játékost, mert nem megfelelő a hozzáállásuk és sok zűrt okoznak. A londoni klub szakembere hozzátette, a „kalapácsosok” vezetősége döntött így, s persze ez nem jelenti azt, hogy az érintetteknek bármiféle előítélete lenne az afrikai emberek kapcsán.

A West Ham közleményében jelezte, vizsgálatot indított az ügyben, s felfüggesztette Tony Henryt. A kommünikében az áll, a West Ham-család nemtől, kortól, fogyatékosságtól, származástól, vallástól és szexuális beállítottságtól függetlenül mindenkit befogad.Daily Mail szerint Henry azt mondta, a West Ham nem szerződtet több afrikai játékost, mert nem megfelelő a hozzáállásuk és sok zűrt okoznak. A londoni klub szakembere hozzátette, a „kalapácsosok” vezetősége döntött így, s persze ez nem jelenti azt, hogy az érintetteknek bármiféle előítélete lenne az afrikai emberek kapcsán.

A West Ham közleményében jelezte, vizsgálatot indított az ügyben, s felfüggesztette Tony Henryt. A kommünikében az áll, a West Ham-család nemtől, kortól, fogyatékosságtól, származástól, vallástól és szexuális beállítottságtól függetlenül mindenkit befogad.

West Ham United on Twitter

The Club has made a statement. https://t.co/WdHPScp2Kv




 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik