Videó: nem bírta ki – gólja után volt edzőjének az arcában ünnepelt

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.01.12. 16:04
Az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokság (League One) 17. fordulójának keddi játéknapján a Lincoln 3–1-re nyert Sunderlandben. A vendégek mindhárom találatát egy korábbi hazai futballista, Christopher Maguire szerezte, akiben láthatóan még maradt tüske a volt edzőjét illetően – derült ki a Sky Sports Instagram-oldalára feltöltött videóból.


Chris Maguire a 31., az 57. és a 75. percben talált be annak a Sunderlandnek, amelyet 2018 júliusa és 2021 júliusa között erősített. Lee Johnson 2020 decemberében vette át az együttest, így a ma már Lincoln-játékos nagyjából fél évig dolgozott a kezei alatt, s nagyon úgy tűnik, nem volt szép a búcsújuk. Maguire egyébként tavaly nyáron ingyen állt tovább, az utolsó félévében alig kapott játéklehetőséget.

Persze az nevet, aki utoljára nevet, hiszen amíg a Sunderland a feljutásért küzd a harmadosztályban, és ugyanannyi ponttal áll a második helyen, mint az éllovas Rotherham (igaz, kettő mérkőzéssel többet játszva), addig a meccsről meccsre Maguire-rel rohamozó Lincoln jelenleg csak a 16. a 24 csapatos bajnokságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik