Videó: Julia Roberts nagyon örül annak, hogy az MU a családja tagjának tekinti

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.07.25. 11:20
A közösségi oldalainkon hívtuk fel a figyelmet arra, hogy Julia Roberts ismét találkozott a Manchester United futballistáival és stábjával, ugyanis a helyszínen tekintette meg a csapat Arsenal elleni felkészülési mérkőzését az Egyesült Államokban, szombat este. Az Oscar-díjas színésznő később az MUTV-nek beszélt az élményeiről.

Julia Roberts elmondta, nagyon örül annak, hogy a Manchester United a családja tagjának tekinti őt. Elárulta, a meccs előtti nap nem tudott aludni az izgalomtól, hogy ismét láthatja a csapatot játszani, a 2–0-s eredménynek pedig nagyon örül. Jó volt számára ismerős embereket és új játékosokat látni, valamint felidézte, hogy amikor először látogatta meg a csapatot, akkor a gyerekei még kicsik voltak. Julia Roberts elmondta, nagyon örül annak, hogy a Manchester United a családja tagjának tekinti őt. Elárulta, a meccs előtti nap nem tudott aludni az izgalomtól, hogy ismét láthatja a csapatot játszani, a 2–0-s eredménynek pedig nagyon örül. Jó volt számára ismerős embereket és új játékosokat látni, valamint felidézte, hogy amikor először látogatta meg a csapatot, akkor a gyerekei még kicsik voltak.


Beszélt arról is, hogy a sport számára ez egy nagyon jó időszak, hiszen zajlik a női labdarúgó-világbajnokság, amelyben az Egyesült Államok jól kezdett, és nemrég ért véget a wimbledoni teniszbajnokság, valamint a Tour de France is. Ezeket mind olyan eseménynek tartja, amely során az emberek egymás társaságában tudnak pozitív élményeket gyűjteni és együtt ünnepelni, ami egyébként a mai világban nem egy könnyű feladat, de a sport képes összehozni az embereket.


Korábban már írtunk arról, hogy a városi rivális Manchester City menedzsere, Pep Guardiola mennyire imádja Julia Robertset. Amikor erről beszélt tavasszal, a United nem sokkal később nosztalgia gyanánt kiposztolt néhány olyan képet a közösségi oldalaira, amikor a színésznő az Old Traffordon járt.

A Manchester United szerda hajnali fél 5-kör az angol negyedosztályba feljutó Wrexham ellen játszik, aztán egy nappal később, csütörtökön fél 3-kor a Real Madriddal csap össze.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik