Videó: hamarabb jött a Mikulás Liverpoolba, Szoboszlai köntösben flangált

Vágólapra másolva!
2023.11.04. 09:40
null
Szoboszlai Dominik piros köntöst kapott a csapattársaktól, abban flangált az edzőközpontban (Fotó: Liverpool FC/YouTube)
Már november elején elkezdődött a karácsonyi ünnepi időszak Liverpoolban. A csapat kapitánya, Virgil van Dijk és középpályása, Curtis Jones nem mindennapi, szokatlan ajándékokkal lepték meg csapattársaikat, többek között Szoboszlai Dominikot is, aki egy Jones arcképével ellátott bögre mellett egy piros köntöst is kapott, s úgy flangált benne az AXA edzőközpontban, mintha ő lenne a Télapó.



A köntösben sétálgató Szoboszlai hamar fel is avatta bögréjét, Jonesnak pedig azt mondta, a benne lévő ital lehetne kicsit édesebb.

Szoboszlai Dominik viselete a társakat is jókedvre derítette (Fotó: Liverpool FC/YouTube)
Szoboszlai Dominik viselete a társakat is jókedvre derítette (Fotó: Liverpool FC/YouTube)

Van Dijk és Jones a saját arcukkal vagy nevükkel ellátott nem hétköznapi ajándékokat osztottak szét, Andrew Robertson például képeslapot kapott, Jarrell Quansah flakont, Darwin Núnez párnát, Endo Vataru egy Virgil van Dijket ábrázoló pólót, Kosztasz Cimikasz sálat, Alexis Mac Allister poháralátétet, Cody Gakpo egy kutyatálat, Trent Alexander-Arnold pedig egy Andrew Robertsonról készült naptárat és egy Van Dijkkel közös képet kapott, melyet a két labdarúgó az öltözőbe szeretne kitenni, de Diogo Jotát, Harvey Elliottot és Ibrahima Konatét is meglepték.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik