PL: világbajnok francia kapust szerződtetett a WHU – hivatalos

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.07.29. 17:50
null
Areola az előző idényben a PL-ből kieső Fulham kapuját védte (Fotó: AFP)
A Premier League-ben szereplő West Ham United hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Paris Saint-Germaintől a francia labdarúgó-válogatott tagjaként 2018-ban világbajnoki címet nyerő Alphonse Areolát. A 28 éves játékos egyelőre kölcsönben igazolt Londonba.

 

Areola a Paris Saint-Germainnél nevelkedett, és 107 tétmeccsen pályára is lépett tétmérkőzésen a párizsiaknál, de kölcsönben szerepelt már a Lens, a Bastia és a Villarreal csapatánál is, sőt a Keylor Navas-üzlet keretében egy idényt a Real Madridban is eltöltött.

A 2020–2021-es idény kezdetén a PSG a Premier Leauge-ben szereplő Fulhamnek adta kölcsön, ott pedig az egész évad során kezdőnek számított, de a csapat kiesett az élvonalból. Areola ezt követően tért vissza Párizsba, de nem maradt ott sokáig, ugyanis a West Ham hivatalos oldalán közölte, hogy szerződtette.

A 2018-ban világbajnoki címet nyerő – de a tornán pályára nem lépő –, 28 éves kapus a West Hamhez is kölcsönben érkezett, s a londoniaknak opciójuk lesz a megvásárlására 2022 nyarán.

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik