PL: újabb portugállal bővül a Wolves, ezúttal a Barcából erősítettek a „farkasok”

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.07.04. 11:44
null
Trincao (középen) személyében újabb portugállal bővül a Wolves kerete (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Wolverhampton Wanderers egy évre kölcsönvette az FC Barcelona 21 éves játékosát, Francisco Trincaót – jelentették be a „farkasok”.

 

Francisco Trincao, a Barca szélsője a 2021–2022-es bajnoki idény végéig kötelezte el magát a Wolvesnál, amely kivásárlási opcióval is rendelkezik, így nem elképzelhetetlen, hogy hosszabb távon is az angol csapatot fogja erősíteni a 21 éves portugál szélső. Angol sajtóhírek szerint 25 millió font körülire tehető ez az összeg.


Scott Sellars, a „farkasok” technikai igazgatója így vélekedik az új szerzeményükről.

„Sokat figyeltük őt, főleg az elmúlt hónapokban, így már jó ideje követjük a játékát. Minőségi játékos, aki Bragából a Barcelonához kerülve megmutatta, milyen potenciál van benne. Hiába még csak 21 éves, már sok spanyol élvonalbeli mérkőzés van a lábában, ezért úgy gondoljuk, készen áll a Premier League-re” – jelentette ki Sellars.

„Ő olyan játékos, aki remekül cselez és jól bánik a labdával. Az első pár méteren nagyon gyors, könnyen vált irányt és le tudja rázni a védőjét. Képes gólokat szerezni és helyzeteket kialakítani, izgalmas játékos” – tette hozzá a technikai igazgató, aki szerint a szélső minőséget fog hozni a játékba.

„Sok portugál játékosunk van, és ők jól kijönnek egymással, ugyanakkor a többiekkel is. Szorgalmasak, jó a hozzáállásuk, így azt hiszem, Trincao beilleszkedése zökkenőmentes lesz” – mondta Sellars.

Trincao az elmúlt idényben a Barcában 42 mérkőzésen lépett pályára, melyeken összesen három gólt és két gólpasszt jegyzett.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik