PL: Sajnálatos módon egy kiváló edző érkezik az MU-hoz – Klopp

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.11.26. 14:14
null
Klopp szerint Rangnick érkezése nem jó hír a többi csapat számára (Fotó: Getty Images)
A hivatalos bejelentés még várat magára, de már a teljes nemzetközi sportsajtó tényként állítja, hogy Ralf Rangnick lesz a Premier League-ben szereplő Manchester United új menedzsere. Az új edzőkolléga érkezéséről a Liverpoolt irányító Jürgen Klopp is elmondta véleményét csapata pénteki sajtótájékoztatóján.

Ralf Rangnick egyelőre nem nyert bajnokságot, vagy rangos európai kupát csapataival, de a szakma krémje egyöntetűen úgy véli, hogy eszméje, taktikai felfogása nagy hatással volt a modernkori labdarúgásra. A jelenkor legsikereseb edzői – mint például Thomas Tuchel vagy Jürgen Klopp – is merítettek tőle ötleteket. A Liverpoolt irányító Klopp most az MU-val kapcsolatos sajtóhír kapcsán mondta el véleményét a honfitársáról.

„Sajnálatos módon egy kiváló edző érkezik Angliába, a Manchester Unitedhez. Ő rendkívül tapasztalt menedzser, aki két klubot is felépített a semmiből. Az MU játéka innentől szervezett lesz, ami nem jó hír a többi csapat számára” – jegyezte meg a Liverpool német menedzsere csapata pénteki sajtótájékoztatóján.


Egybehangzó sajtóhírek szerint a 63 éves Rangnick az idény végéig veszi át az MU irányítását, majd további két évre tanácsadói szerepet vállal a klubnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik