CS. M. 2021.11.26 14:14 Frissítve: 2021.11.26 15:50

PL: Sajnálatos módon egy kiváló edző érkezik az MU-hoz – Klopp

A hivatalos bejelentés még várat magára, de már a teljes nemzetközi sportsajtó tényként állítja, hogy Ralf Rangnick lesz a Premier League-ben szereplő Manchester United új menedzsere. Az új edzőkolléga érkezéséről a Liverpoolt irányító Jürgen Klopp is elmondta véleményét csapata pénteki sajtótájékoztatóján.

Klopp szerint Rangnick érkezése nem jó hír a többi csapat számára (Fotó: Getty Images)
 
PL: megegyeztek, az idény végéig Ralf Rangnick irányítja az MU-t – sajtóhír
MU: a menedzseri szék mellett egyebekkel is csábítják Rangnickot

Ralf Rangnick egyelőre nem nyert bajnokságot, vagy rangos európai kupát csapataival, de a szakma krémje egyöntetűen úgy véli, hogy eszméje, taktikai felfogása nagy hatással volt a modernkori labdarúgásra. A jelenkor legsikereseb edzői – mint például Thomas Tuchel vagy Jürgen Klopp – is merítettek tőle ötleteket. A Liverpoolt irányító Klopp most az MU-val kapcsolatos sajtóhír kapcsán mondta el véleményét a honfitársáról. 

„Sajnálatos módon egy kiváló edző érkezik Angliába, a Manchester Unitedhez. Ő rendkívül tapasztalt menedzser, aki két klubot is felépített a semmiből. Az MU játéka innentől szervezett lesz, ami nem jó hír a többi csapat számára” – jegyezte meg a Liverpool német menedzsere csapata pénteki sajtótájékoztatóján.


Egybehangzó sajtóhírek szerint a 63 éves Rangnick az idény végéig veszi át az MU irányítását, majd további két évre tanácsadói szerepet vállal a klubnál.

2023.01.29 11:35:51

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A csapatból néhány éven belül világverő gárda is válhat, de ugyanekkora az esélye a totális csődnek.

2023.01.27 19:53:36

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A norvég az első FA-kupa-meccsét játszotta, de Nathan Aké döntött – Arteta túl sok kulcsembert pihentetett.

2023.01.22 22:16:32

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK, 2023. A Burnley fizetett 2.8 millió eurót a saját csatáráért – hogy kölcsönadja • Sir Alex után Sir Jim az MU-nál?

2023.01.22 23:33:23

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A primadonna sohasem a hiúsága, a sértődöttsége, a kiváltságai jóvoltából lesz prima donna, hanem megfordítva. Először a tudás, a produkció, a tetszés, és csak azután azok a sallangok, amelyek – ez nyilvánvaló – nem feltétlenül teszik szimpatikussá. Ennek alapján, Pep Guardiola nem is igazi primadonna. Legfeljebb félig az.

2023.01.22 17:11:03

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A rendkívül izgalmas és fordulatos rangadón Eddie Nketiah kései gólja döntött.