PL: „Ranieri elárult, többé nem játszom a Leicesterben”

Vágólapra másolva!
2017.01.31. 12:50
Leonardo Ulloa, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City támadója kifakadt, miután úgy érzi, Claudio Ranieri menedzser elárulta.

Az argentin futballista néhány hete közölte a „rókák” vezetőségével, a kevés játéklehetőség miatt távozni szeretne, ám Claudio Ranieri menedzser kérésére a klub elutasított minden, Ulloáért érkező ajánlatot. A 30 éves támadóból ez heves érzelmeket váltott ki.

„Elszomorít ez az egész, mert két csodás évet töltöttem a gárdánál – mondta el a Sky Sportsnak a 2014 óta csapatnál lévő Leonardo Ulloa. – Az én helyzetemben viszont, tekintve, hogy nem számolnak velem, úgy érzem, a legjobb az lenne, ha távozhatnék és valahol máshol ismét boldog lehetnék."

„Miután beszéltem vele, Ranieri megígérte, hogyha érkezik egy négy- vagy ötmillió fontos ajánlat értem, akkor segít nekem, s elenged máshová. Megtudtam, hogy kínáltak ezeknél magasabb összegeket is, most pedig Ranieri közölte velem, azt akarja, ne menjek el. Ha viszont én maradnék, az kihatással lenne a jövőmre és a karrieremre.”

A támadó Twitteren is kifakadt, oldalán egy bejegyzést tett közzé, mely szerint „Ranieri elárulta őt, soha többé nem játszik sem a klubnál, sem a szakember irányítása alatt.”


Claudio Ranieri, a Leicester City menedzsere elárulta, megérti Ulloa elkeseredettségét, ám mivel nem nagyon van játékosa a posztra, nem engedné, hogy az argentin elhagyja a klubot.

„Természetes, hogy ezek után boldogtalan, meg is értem ezért. A vezetőség nem akar megválni Ulloától, s hogy őszinte legyek, én sem. Rajta kívül egyetlen futballistánk van az adott posztra. Szükségem van Ulloára, remélem, hamar megnyugszik és megérti az én helyzetem. Persze, hogy ezek után nem boldog.”

Ulloa a jelenlegi, 2016–2017-es kiírásban, valamint az előző szezonban bajnokságot nyerő együttesnél is csak kiegészítőember volt – noha akkor 29 PL-meccsen pályára lépett, mindössze hétszer kezdett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik