nemzetisport.hu 2014.10.21 20:46 Frissítve: 2015.03.28 01:11

PL: londoni botrány - lekövérezte a játékosát, jött a válasz - kép

Egészen különös történet borzolja a kedélyeket Angliában, a főszereplők: Harry Redknapp, Adel Taarabt és a Queens Park Rangers vezetői.

Az egész történet a hét elején indult útjára a brit sajtóban, amikor a QPR mindig őszinte menedzseréből csapata sajtótájékoztatóján kibukott, hogy a londoniak egyik legjobbján, Adel Taarabton van némi felesleg.

„Taarabt nem beteg, nem sérült, egyszerűen túlsúlyos. Láttam játszani a minap a tartalékok meccsén. Én többet futottam volna, ha beállok. Mégis mit kéne kezdenem azokkal a játékosokkal, akik nem hajlandóak edzeni? Már én sem tudom megvédeni őt" – mondta Harry Redknapp.

Természetesen a játékos sem hagyhatta szó nélkül ezt a nyilatkozatot, jött is hamar a válasz.

„Ha nem tetszett a játékom, nekem is megmondhatta volna. Nem lazítottam, egyszerűen csak védtem magam, elvégre ez egy tartalék meccs volt. Nem értem Redknappet, minden héten mást mond. Ha nyerünk, minden tökéletes, ha veszítünk, mindenki lusta. Az edzések nem pont olyanok, mint azt megszoktam a Milannál, nyolcvanöt kiló voltam Milánóban, most nyolcvannégy vagyok. Csak kifogásokat keres..." – mondta Taarabt, majd egy képet is kirakott magáról, amelyen a pólóját felhúzva pózol, így mutatva fittségét.

Taarabt megmutatta (Fotó: dailymail.co.uk)

A botrány, amely napok óta lázban tartja az angol sajtót, a klub közleményével zárulhat, a QPR kedd este hivatalos oldalán közölte: elnézést kérnek a drukkerektől, ők is tudják, hogy ennek nem lett volna szabad kikerülnie az öltözőből.

2022.05.14 22:02:24

Angol labdarúgás SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Ma már fesztivál­hangulat is jár a sportesemény mellé.

2022.05.10 20:30:01

Angol labdarúgás K. T. I.

A bajnoki címre hajtó „vörösök” megszenvedtek Birminghamben, de megszerezték a kulcsfontosságú három pontot.

2022.05.09 19:39:07

Angol labdarúgás BABJÁK BENCE

„Visszahúzódó volt, de egyvalami látszott rajta: pontosan tudta, mit akar, hová szeretne eljutni.”

2022.04.22 01:06:29

Angol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Volt kollégái szerint a holland úgy készül, mint Pep Guardiola, és úgy meccsel, mint csak Sir Alex Ferguson tudott.

2022.04.21 22:08:07

Angol labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „Ilyennek kellene lennie a labdarúgásnak. Amikor csak egy dolog fontos az életben, minden rivalizálást félre kell tenni. Márpedig most mindenki tudta, mennyi minden fontosabb az életben a futballnál.”