PL: Hazard és Ibrahimovic is jelölt az Év játékosa díjra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.13. 11:17
null
A jelöltek (Fotó: Sky Sports)<br />
Az angol Profi Labdarúgók Szövetsége (PFA) kihirdette a 2016–2017-es Premier League-szezon legjobb játékosának járó díj jelöltjeit. A győztes ebben a kategóriában a futballisták szavazatai alapján kerül ki, és a fogadóirodák szerint idén a Chelsea középpályása, N'Golo Kanté a legesélyesebb az elismerésre.

 

A francia válogatott középpályás már tavaly is ott volt a jelöltek között, akkor azonban nem került be a legjobb háromba. Kantén kívül a szezon során egyre inkább magára találó Eden Hazard, a Manchester Unitednél házi gólkirálynak számító Zlatan Ibrahimovic, a góllövőlistát vezető Romelu Lukaku (Everton), az Arsenalt gyakorlatilag a hátán cipelő Alexis Sánchez és a Tottenhammel nagyszerű idényt produkáló Harry Kane esélyes még a díjra, amelyet tavaly a Leicester Cityvel bajnoki címet szerző Rijad Mahrez nyert el.

Kane az Év legjobb fiatal játékosa díjra is esélyes, mellette csapattársa, Dele Alli, valamint az angol válogatottban márciusban bemutatkozó Michael Keane (Burnley), a Sunderland válogatott kerettag kapusa, Jordan Pickford és a Manchester City szélsője, Leroy Sane jelölt még.

Az esztendő legjobbjait április 23-án, vasárnap hirdetik ki Londonban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik