PL: az MU és az Arsenal sztárja is az Evertonnál folytatja?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.05. 14:13
Brit sajtóhírek szerin két topcsapat, a Premier League-ben szereplő Manchester United, valamint az Arsenal játékosa is az Evertonnál folytathatja pályafutását.

Mint arról a The Sun klub közeli forrásokra hivatkozva beszámol, Wayne Rooney megszerzését már a héten bejelenti az Everton – a 31 esztendős angol támadó Manchesterből való távozását az is jelzi, hogy a klub az előzetes híresztelésekkel ellentétben úgy határozott, mégsem viszi el Rooneyt a „vörös ördögök” egyesült államokbeli felkészülésére.Wayne Rooney megszerzését már a héten bejelenti az Everton – a 31 esztendős angol támadó Manchesterből való távozását az is jelzi, hogy a klub az előzetes híresztelésekkel ellentétben úgy határozott, mégsem viszi el Rooneyt a „vörös ördögök” egyesült államokbeli felkészülésére.

Úgy tudni, az Everton kétéves szerződést köt a 119-szeres angol válogatott csillaggal, aki ingyen csatlakozik a liverpooliakhoz, a fizetése pedig heti 250 ezer font lesz.

Wayne Rooney tulajdonképpen hazatér, hisz az Evertonnál nevelkedett, majd 2002-ben felkerült a felnőttcsapathoz, melynél 2004-ig játszott, amikor is eligazolt az MU-hoz, amelynél aztán az egyesület legeredményesebb gólszerzője lett 253 találatával.

A brit média egyúttal arról is beszámolt, hogy az Everton ezzel párhuzamosan az Arsenal egyik sztárját is „magához csábította”: mivel Arsene Wenger várhatóan szerződteti Alexandre Lacazette-tet a Lyontól, így Olivier Giroud elhagyja az „ágyúsokat” – állítólag 22 millió fontot fizet az Everton a 30 éves csatár játékjogáért.

A francia támadó klubváltásáról Carlo Jacomuzzi, az Everton megfigyelője szólta el magát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik