M. M.
2022.09.18 21:22

PL: a Salzburgtól szerződtet sportigazgatót a Chelsea – sajtóhír

A Sky Italia értesülései szerint a Red Bull Salzburg szakembere, Christopher Freund lehet a Chelsea új sportigazgatója, miután a nyáron Marina Granovszkaja és Petr Cech is távoztak a tulajdonosváltást követően.  

Graham Potterék a Salzburg elleni meccset követően egyeztethettek a kiszemelt sportigazgatóval (Fotó: AFP)


Miután Todd Boehly a nyári átigazolási időszak előtt vásárolta meg a Chelsea-t, nem volt elég ideje arra, hogy új szakmai vezetést építsen ki az Abramovics-érából hátrahagyott vezetőség távozása után. Boehly sportigazgatóként is tevékenykedett a nyáron, amely során 282 millió eurót költött el a londoni klub új igazolásokra.

Az új idényt  azonban gyengén kezdte a gárda, Thomas Tuchel pedig hiába kapott nagyobb beleszólást az igazolásokba, a halovány teljesítmény miatt távozott, helyére pedig Graham Potter érkezett a Brightontól. Boehly Potterrel együtt választotta ki Freundot a posztra, ez a páros pedig ígéretes jövőt teremthet a Chelsea-nek.

A Brighton és a Salzburg is a legokosabban tevékenykedő klubok közé tartoznak az átigazolási piacon, illetve a játékosfejlesztés területén, ha pedig ezeket az ismereteket Potter és Freund át tudnák ültetni a gyakorlatba a Chelsea-nél, a „kékek” ismét megindulhatnak felfelé a tabellán.

A Chelsea 1–1-es döntetlent ért el Graham Potter első mérkőzésén a kispadon, éppen Freund Salzburgja ellen.


2022.11.16 16:22:08

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A sportolók kivétel nélkül arról beszéltek, az elszántság, a gyakorlás és a szenvedély közvetlen hatással van arra, hogy ki vagy, illetve ki lehetsz. Ha pedig a célszemély nem csupán az eredményei miatt csodálja a főszereplőt, de a mondanivalójával is képes azonosulni, sokkal könnyebben csörög a kassza.

2022.11.14 23:01:12

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A változást érezhetően nem tudja hova tenni.

2022.11.09 17:35:54

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Szeptemberben még csak a drukkerek fél (!) százaléka hitt a Newcastle Bajnokok Ligája-kvalifikációjában, illetve nagyjából harmaduk az európai porondra való visszatérésében, azóta mindkét szám jelentősen megnőtt.

2022.11.06 10:41:53

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Kloppék először nyertek idegenben a jelenlegi bajnokságban.

2022.11.06 12:31:04

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Gabriel gólja döntött a Stamford Bridge-en, Mikel Arteta együttese egyelőre maga mögött tartja a Man. Cityt.