MU: Pogba „lázadó” csoportot alakított Mourinho ellen?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.28. 09:38
Mint beszámoltunk róla, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere, José Mourinho elvette a csapatkapitány-helyettesi titulust Paul Pogbától, és a csapat edzéséről ezután kikerülő videó is azt mutatja, finoman szólva sem jó a viszony a francia középpályás és a Special One közt. Ezt támasztják alá a legfrissebb angol sajtóhírek is…

A többek közt a Daily Mail által közölt hír szerint Pogbának a csapatkapitányos vita volt az utolsó csepp, és úgy döntött, mindent megtesz, hogy tudassa Mourinhóval, nem szívesen látják már a játékosok sem a Manchester Unitednél.Pogbának a csapatkapitányos vita volt az utolsó csepp, és úgy döntött, mindent megtesz, hogy tudassa Mourinhóval, nem szívesen látják már a játékosok sem a Manchester Unitednél.

A hírek szerint a francia játékos néhány csapattársával szövetkezett, nevezetesen Anthony Martiallal, Eric Baillyvel és Andreas Pereirával, és együtt azt szeretnék elérni, hogy a vezetőség minél előbb menessze a portugál menedzsert, vagy – bár erre nem sok esély van – Mourinho magától hagyja ott a kispadot.

Pogba több csapattársát is bevonta, akik szintén szívesen látnák Mourinho távozását (Fotó: AFP)
Pogba több csapattársát is bevonta, akik szintén szívesen látnák Mourinho távozását (Fotó: AFP)

A Pogba csoportján kívül állók szerint azonban ez nem épp a legmegfelelőbb módszer arra, hogy a csapat jobban szerepeljen, s ez újabb konfliktust szült az öltözőben, amivel Mourinhónak kellene megbirkóznia.

A portugál mester amúgy sincs könnyű helyzetben, a United ugyanis hat forduló után csak a 7. a bajnokságban, ráadásul kedden a Ligakupától is elbúcsúzott, a másodosztályú Derby County tizenegyesekkel kiejtette a csapatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik