MU: Pogba elutasította a City ajánlatát – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.05.09. 13:03
null
Paul Pogba az Athletic információi szerint elutasította a City ajánlatát (Fotó: AFP)
Az Athletic információi szerint a Manchester United világbajnok középpályása, Paul Pogba – akinek nyáron lejár a szerződése az MU-nál – kikosarazta a városi rivális Cityt. Az angol sportlap szerint Pogba ettől függetlenül elhagyná jelenlegi csapatát, és a PSG-nél, a Real Madridnál vagy korábbi klubjánál, a Juventusnál köthet ki. 

 

A 37 éves Fernandinho várható távozásával reális opciónak tűnt Paul Pogba szerződtetése a Manchester City számára – sajtóhírek szerint egy zsíros kontraktus is a terítékre került –, ám az Athletic úgy tudja, nem fog megtörténni a városon belüli klubváltás.

Pogba szülővárosában, a Le Havre-ban kezdte karrierjét, majd két évig a United utánpótláscsapataiban pallérozódott, ám 2012-ben, 19 évesen szabadon igazolható játékosként a Juventushoz szerződött. Négy évvel később világrekordot jelentő 89 millió fontért visszatért az Old Traffordra, de az újbóli együttműködés nem bizonyult olyan sikeresnek, mint azt a felek előzetesen remélték, ráadásul az idény végén ingyen távozhat a 29 éves játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik