MU: Mourinho Szabicsék meccsén járt, de kit figyelt? – fotók

Vágólapra másolva!
2018.05.31. 08:42
null
José Mourinho az innsbrucki lelátón (Fotó: AFP)
José Mourinhót, a Premier League-ben ezüstérmet szerző Manchester United portugál menedzserét lefotózták a szerdai Ausztria–Oroszország felkészülési találkozón Innsbruckban. A hírek szerint Mourinhót egy osztrák támadó érdekelte.

 

A kétszeres Bajnokok Ligája-győztes tréner a helyszínen tekintette meg az osztrák válogatott szerdai, a vb-házigazda oroszok elleni találkozóját, amelyen nyugati szomszédaink 1–0-ra győztek.

Az osztrák együttes – melynek szakmai stábjában Szabics Imre is dolgozik – egyetlen gólját Alessandro Schöpf szerezte Marko Arnautovic passza után.

Az angol sajtó szerint Mourinho épp Arnautovicra volt kíváncsi, akit állítólag szeretne a Manchesterbe csábítani. A West Ham United 29 éves támadója a 2009–2010-es szezonban rövid ideig dolgozott együtt Mourinhóval az Internazionalénál – igaz, Arnautovic csupán három bajnoki meccsen jutott szóhoz Milánóban.

A The Telegraph szerint a Premier League legutóbbi kiírásában 31 találkozón összesen 11 gólt szerző és hat gólpasszt adó játékosért 50 millió fontot kérhet a West Ham.

Más források szerint nem elképzelhetetlen, hogy az 55 éves menedzsert az oroszok 22 éves támadója, Alekszandr Golovin (is) érdekelte.

Man Utd Channel on Twitter

Jose Mourinho is watching Austria vs Russia at the stadium tonight. Marko Arnautovic has assisted the only goal in the game so far.




Full Time DEVILS on Twitter

Mourinho spotted in the stands watching Arnautovic in action during Austria vs Russia...


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik