MU: mérges lett Mourinhóra Mata, majd nevetett rajta

Vágólapra másolva!
2016.08.08. 07:42
A Manchester United 2–1-re legyőzte a Leicester Cityt a Community Shielden, José Mourinho, a „vörös ördögök” menedzsere elmagyarázta, miért cserélte le a 93. percben Juan Matát, akit a 63. percben állított be.

Mata és Mourinho kapcsolata nem felhőtlen, a spanyol korábban a portugál miatt hagyta el a Chelsea-t, ám Manchesterben újra együtt kell dolgozniuk. A vasárnapi találkozón Mata csereként állt be, mégsem fejezhette be a pályán a találkozót, és láthatóan nem túlzottan volt boldog menedzsere döntése miatt.

„Tudom, hogy valami olyasmit tettem, ami nem túl szép, de Mata most már boldog – magyarázta meg az esetet Mourinho.A szabályok szerint hatot cserélhettem, és szerettem volna megállítani a játékot, húzni az időt. Még egyvalakit beállíthattam, és a legalacsonyabb játékosomat akartam lehozni.”

„Nagyszerűen futballozott, pont azt nyújtotta, amire szükségem volt. Ugyanakkor tudtam, hogy ellenfelünk a végén ívelgetésbe kezd, ezért nem hozhattam le Ibrahimovicot vagy Fellainit. Mata volt a legkisebb.”

„Nagyon mérges lett, de aztán megértette a döntésemet. Nyerni akartunk, ez sikerült, így mindannyian boldogok vagyunk. Ő is az már.”

A portugál szakember elmondta, nem hibáztatja Marouane Fellainit azért, mert rosszul passzolt a Leicester gólja előtt, véleménye szerint a talaj miatt hozott rossz döntést a belga középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik