D. Á. 2021.09.18 16:07 Frissítve: 2021.09.18 18:52

MU: „Ha C. Ronaldo lócitromot enne, én is megtenném!”

Mind tudjuk, hogy Cristiano Ronaldo mindig odafigyel a megfelelő edzésre, pihenésre és étkezésre. A futballisták mintapéldája lehet a portugál klasszis, erről viccelődött a Birmingham City csatára, Troy Deeney is – szinte bármit megtenne, amit a Manchester United támadója.

 

Deeney bármire képes lenne, amire C. Ronaldo (Fotó: AFP)


Cristiano Ronaldo parádés formában tért vissza a Manchester Unitedbe, a Newcastle United ellen két gólt szerzett a Premier League-ben, majd néhány nappal később a Young Boys elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen is eredményes volt.

A portugál ász nem csupán a pályán van nagy hatással a többiekre, hanem azon kívül is. Az MU negyedik számú kapusa, Lee Grant a talkSPORT-nak mondta el, ha CR nem eszik desszertet, akkor a csapattársak sem nyúlnak hozzá.

„Péntek este egy hotelben voltunk, s általában ez az a nap, amikor egy kicsit csalni szoktunk az étellel. Szokott lenni almás crumble, puding, egy kis brownie, ilyesmi. Elmondom nektek, egy játékos sem nyúlt a desszertekhez” – mondta a veterán kapus.

„Az egyik játékos megkérdezte, hogy mi van Cristiano tányérján. Természetesen csak egészséges ételt lehetett rajta találni. Akkor esett le, miért is nem nyúl senki sem az egészségtelen ennivalóhoz” – tette hozzá Grant.

Az esetről értesült a rutinos angol csatár, Troy Deeney is, aki hozzá is szólt az történtekhez.

„Ha látnám, hogy Cristiano Ronaldo lócitromot eszik meccs előtt, én is megtenném.”

A 36 esztendős csatárt legközelebb vasárnap délután láthatjuk a Manchester Unitedben, Ole Gunnar Solskjaer együttese a remekül rajtoló West Ham Uniteddel találkozik az angol bajnokságban.


2021.12.01 20:26:20

Angol labdarúgás B. Á.

Az Everton nem tudta megnehezíteni Jürgen Klopp csapatának dolgát a Mersey-parti derbin.

2021.11.30 21:34:29

Angol labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. A Rangnick-felfedezettekből, így Erling Haalandból, Joshua Kimmichből vagy éppen Dayot Upamecanóból sem csupán azért lettek sztárok, mert annyi tudás volt bennük, hanem azért is, mert olyan szakemberekkel dolgozhattak együtt, akik ezt ki is hozták belőlük.

2021.11.28 16:43:47

Angol labdarúgás D. Á.

Michael Carrick együttese szinte végig védekezésre kényszerült, de egy pontot ellopott a Stamford Bridge-ről.

2021.11.23 22:33:03

Angol labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Solskjaer szinte valamennyi játékosa lelkében megtalálta azt a húrt, amelytől edző és futballista egyszerre rezonál. Főnök, akit szerettek a labdarúgói – annyira ritka eset, hogy már-már életszerűtlen. Részben talán azt is magyarázza, miért kellett vége szakadnia ennek a mesének.

2021.11.21 19:12:31

Angol labdarúgás T. Z.

A korábbi szélső jelentős fejtörést okozott Sir Alex Fergusonnak és számos más menedzsernek.