MU: „Ha C. Ronaldo lócitromot enne, én is megtenném!”

Vágólapra másolva!
2021.09.18. 16:07
null
Deeney bármire képes lenne, amire C. Ronaldo (Fotó: AFP)
Mind tudjuk, hogy Cristiano Ronaldo mindig odafigyel a megfelelő edzésre, pihenésre és étkezésre. A futballisták mintapéldája lehet a portugál klasszis, erről viccelődött a Birmingham City csatára, Troy Deeney is – szinte bármit megtenne, amit a Manchester United támadója.


Cristiano Ronaldo parádés formában tért vissza a Manchester Unitedbe, a Newcastle United ellen két gólt szerzett a Premier League-ben, majd néhány nappal később a Young Boys elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen is eredményes volt.

A portugál ász nem csupán a pályán van nagy hatással a többiekre, hanem azon kívül is. Az MU negyedik számú kapusa, Lee Grant a talkSPORT-nak mondta el, ha CR nem eszik desszertet, akkor a csapattársak sem nyúlnak hozzá.

„Péntek este egy hotelben voltunk, s általában ez az a nap, amikor egy kicsit csalni szoktunk az étellel. Szokott lenni almás crumble, puding, egy kis brownie, ilyesmi. Elmondom nektek, egy játékos sem nyúlt a desszertekhez” – mondta a veterán kapus.

„Az egyik játékos megkérdezte, hogy mi van Cristiano tányérján. Természetesen csak egészséges ételt lehetett rajta találni. Akkor esett le, miért is nem nyúl senki sem az egészségtelen ennivalóhoz” – tette hozzá Grant.

Az esetről értesült a rutinos angol csatár, Troy Deeney is, aki hozzá is szólt az történtekhez.

„Ha látnám, hogy Cristiano Ronaldo lócitromot eszik meccs előtt, én is megtenném.”

A 36 esztendős csatárt legközelebb vasárnap délután láthatjuk a Manchester Unitedben, Ole Gunnar Solskjaer együttese a remekül rajtoló West Ham Uniteddel találkozik az angol bajnokságban.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik