MU: az Arsenal 25 millió fontért vinné Rooneyt, aki Mourinhónak is kell?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.28. 16:09
Egybehangzó angol lapértesülések szerint Wayne Rooney nem szándékozik meghosszabbítani a 2015-ben lejáró szerződését a Manchester United labdarúgócsapatánál, ezért a „vörös ördögök" akár már ezen a nyáron túladhatnak az angol csatáron.

A huszonhét éves játékos távozása minden nyáron felvetődik Manchesterben, azonban az angolok szerint most valós esély van arra, hogy Sir Alex Ferguson visszavonulása után a csatár is elhagyja a „vörös ördögöket".

A két legnagyobb esélyes Rooney megszerzésére így a José Mourinho irányította Chelsea és a nyáron költekezést tervező Arsenal lehet. Utóbbi klub egyes hírek szerint már tett is egy 25 millió fontos ajánlatot a csatárért.

Mint ismert, a Real Madridban futballozó Gonzalo Higuaínt gyakorlatilag már teljesen összeboronálták az Arsenallal, de egyes sajtóhírek szerint Arsene Wenger menedzser Rooney megszerzésének még jobban örülne, mint az argentinnak.

„Rooney nagyszerű korban van. Érett, rengeteg tapasztalatra tett szert, de mégis fiatal. Csak ő tudhatja, hogy mit szeretne, és mi teszi boldoggá. Remélem, hamar megtalálja azt a helyet, ahol jól érzi magát" – nyilatkozta a támadóról korábban Mourinho.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik