MU: a játékos telefonja kiverte a biztosítékot a drukkereknél

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.02.04. 18:43
Bár lassan alapemberré válik a Manchester Unitedben labdarúgócsapatában Andreas Pereira, a brazil középpályás az új telefonjával most magára haragított néhány drukkert.

Az előző idényben Andreas Pereira többnyire csak perceket kapott csereként a Manchester Unitedben, mostanában azonban Ole Gunnar Solskjaer rendszeresen számít rá: a 2019–2020-es idényben már 33 tétmeccsen lépett pályára a „vörös ördögöknél”, ezalatt egy gólt szerzett, és négy gólpasszt osztott ki.

Andreas Pereira önbizalmával nincs gond… (Fotó: AFP)
Andreas Pereira önbizalmával nincs gond… (Fotó: AFP)

A nagyobb szerep ellenére azonban talán még a legpozitívabb Manchester United-drukkerek sem neveznék „legendának” a 24 éves brazilt.

Pereira önbizalmával viszont nincs gond, most ugyanis az Instagramon mutatta meg új telefonját, melynek hátlapján csak annyi áll: „Tiki-taka legenda”.

Ready for business with my own 1of1 edition 24k gold & white iPhone 11 Pro @idesigngold #gold #Iphone #pub #idesign #idesigngold

Ez egyébként csak hab a tortán, az igazi különlegesség a telefon, amelyből egyetlenegy létezik csak a világon, az alapja egy iPhone 11 Pro, amely arannyal és fehérarannyal van bevonva.

Csak tippelni lehet, hogy pontosan mennyit érhet, de a hírek szerint valahol kétmillió forint körül mozoghat az értéke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik