D. Á. 2022.04.23 12:09 Frissítve: 2022.04.23 14:40

MU: a fenyegető 72 órát adott Maguire-nek a távozásra, vagy 3 bomba is robban

Mint ismert, a Manchester United csapatkapitánya, Harry Maguire csütörtökön halálos fenyegetést kapott. Az e-mail küldője szerint három napja van elhagyni a manchesteri alakulatot – amennyiben nem teszi ezt meg, három bomba is robban a családi házában.

A rendőrség komolyan veszi a fenyegetést (Fotó: AFP)

 

A The Sun értesülései szerint Harry Maguire az egyik csapattársánál, felesége és két gyermeke pedig egy biztonságos házban tartózkodik a halálos fenyegetés óta.

Az üzenet küldője világosan fogalmazott a levélben: 72 órát adott a Manchester United csapatkapitányának, hogy hagyja el a klubot, különben három bomba is felrobban a családi házában. Brit sajtóhírek szerint az üzenetet egyébként Maguire ügynökének küldték.

Az angol válogatott játékos a carringtoni edzőközpontban volt, amikor megérkezett az e-mail. Természetesen amint értesült a fenyegetésről, azonnal hazarohant. Az eset után kamerákat szereltek a ház minden szegletébe, s innentől kezdve 0–24-ben biztonsági őrök vigyáznak majd a Maguire családra.

A rendőrség bombakereső kutyákkal érkezett meg a helyszínre, de nem találtak olyan nyomot, ami megerősítette volna a levélben állítottakat, viszont a fenyegető ellen már zajlik a nyomozás.

A „vörös ördögök” szurkolói közül korábban többen is halálosan megfenyegették a válogatott védőt, de ilyen konkrét üzenet korábban nem érkezett.

A Manchester United szombaton, kora délután az Arsenal ellen lép pályára az Emiratesben, Harry Maguire viszont minden bizonnyal nem játszik majd a rangadón.

2022.08.14 17:10:01

Angol labdarúgás D. Á.

Igazi derbit láthattunk, Antonio Conte és Thomas Tuchel majdnem összeverekedett a meccs alatt és után.

2022.08.13 12:42:44

Angol labdarúgás CSELŐTEI MÁRK

Kifejezetten erős, robusztus testalkatú, ehhez mérve érthetetlen, mennyire dinamikus és gyors.

2022.08.10 17:30:44

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Sikerre sarkantyúzva: százmilliós kiadás után a százmilliós csalódások árából jöhet még Zaniolo, Maddison és egy bekk.

2022.08.08 22:19:23

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Fordulóról fordulóra az angol bajnokság teljes programja, eredmények, állás.

2022.08.05 21:02:16

Angol labdarúgás BALÁZS DÁVID

ALAPVONAL. Legyen bármekkora sztár is a portugál, ez a viselkedés megengedhetetlen, Erik ten Hag pedig olyan edző, aki nem is hagyja ezt szó nélkül, a sajtóban például nyíltan kritizálta a játékosait, akik idő előtt leléptek. Cristiano Ronaldo a fiatalok példaképe, így különösen fontos, hogy milyen a viszonya a csapatával.