MU: a fenyegető 72 órát adott Maguire-nek a távozásra, vagy 3 bomba is robban

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.04.23. 12:09
null
A rendőrség komolyan veszi a fenyegetést (Fotó: AFP)
Mint ismert, a Manchester United csapatkapitánya, Harry Maguire csütörtökön halálos fenyegetést kapott. Az e-mail küldője szerint három napja van elhagyni a manchesteri alakulatot – amennyiben nem teszi ezt meg, három bomba is robban a családi házában.

 

A The Sun értesülései szerint Harry Maguire az egyik csapattársánál, felesége és két gyermeke pedig egy biztonságos házban tartózkodik a halálos fenyegetés óta.

Az üzenet küldője világosan fogalmazott a levélben: 72 órát adott a Manchester United csapatkapitányának, hogy hagyja el a klubot, különben három bomba is felrobban a családi házában. Brit sajtóhírek szerint az üzenetet egyébként Maguire ügynökének küldték.

Az angol válogatott játékos a carringtoni edzőközpontban volt, amikor megérkezett az e-mail. Természetesen amint értesült a fenyegetésről, azonnal hazarohant. Az eset után kamerákat szereltek a ház minden szegletébe, s innentől kezdve 0–24-ben biztonsági őrök vigyáznak majd a Maguire családra.

A rendőrség bombakereső kutyákkal érkezett meg a helyszínre, de nem találtak olyan nyomot, ami megerősítette volna a levélben állítottakat, viszont a fenyegető ellen már zajlik a nyomozás.

A „vörös ördögök” szurkolói közül korábban többen is halálosan megfenyegették a válogatott védőt, de ilyen konkrét üzenet korábban nem érkezett.

A Manchester United szombaton, kora délután az Arsenal ellen lép pályára az Emiratesben, Harry Maguire viszont minden bizonnyal nem játszik majd a rangadón.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik