Liverpool: Mindannyiukat felhívta, csak engem nem? Ez szép – Klopp

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.26. 09:46
Múlt héten azt hitte Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere, hogy a szüzessége elvesztéséről kérdezik, most pedig ismét furcsa helyzetbe került az újságírók előtt. A német trénert az Arsenal elleni Premier League-meccsük előtti sajtótájékoztatón kérdezték Georginio Wijnaldum második gyermekének születéséről, ő azonban nem is tudott arról, hogy a kisfiú már világra jött.

Georginio Wijnaldumnak, a Liverpool középpályásának csütörtökre virradóra született meg a kisfia, Jacian. A holland játékos „szabadságra mehetett”, hogy a családjával lehessen ebben a boldog időszakban, de amikor Jürgen Kloppot arról kérdezték, mikor tér vissza Wijnaldum, a német tréner értetlenül állt a kérdés előtt, hiszen fogalma sem volt arról, hogy a gyerek már világra jött.

„Miután megszületett a baba – válaszolta Klopp, majd miután tájékoztatták arról, hogy mindez már megtörtént, így folytatta. – Amúgy köszönöm, hogy szóltak róla és gratulálok Gininek."

A riporter ezt követően azt is tudatta Klopp-pal, hogy a kicsi fiú lett.

„Fiú? Mindannyiukat felhívta, csak engem nem? Ez szép. Múlt héten azt mondtam, hogy az a legjobb, amit tehetek, ha nem olvasom az angol sajtó anyagait, most viszont éppen ez okozta a problémát" – állapította meg a tréner.

Hiába közölték utána Klopp-pal, hogy Wijnaldum képet is tett ki az Instagramra, amelyen tudatta a világgal a kicsi érkezését, a menedzsernek erre is megvolt a válasza:

„Instagram, Twitter, Facebook, nagyszerű mód arra, hogy közölje velem a hírt."

Ezzel együtt Klopp biztos volt abban, hogy játékosa időben megérkezik az Arsenal elleni mérkőzés előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik