nemzetisport.hu
2017.08.26 09:46 Frissítve: 2017.08.26 10:33

Liverpool: Mindannyiukat felhívta, csak engem nem? Ez szép – Klopp

Múlt héten azt hitte Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere, hogy a szüzessége elvesztéséről kérdezik, most pedig ismét furcsa helyzetbe került az újságírók előtt. A német trénert az Arsenal elleni Premier League-meccsük előtti sajtótájékoztatón kérdezték Georginio Wijnaldum második gyermekének születéséről, ő azonban nem is tudott arról, hogy a kisfiú már világra jött.

 

Georginio Wijnaldumnak, a Liverpool középpályásának csütörtökre virradóra született meg a kisfia, Jacian. A holland játékos „szabadságra mehetett”, hogy a családjával lehessen ebben a boldog időszakban, de amikor Jürgen Kloppot arról kérdezték, mikor tér vissza Wijnaldum, a német tréner értetlenül állt a kérdés előtt, hiszen fogalma sem volt arról, hogy a gyerek már világra jött.

„Miután megszületett a baba – válaszolta Klopp, majd miután tájékoztatták arról, hogy mindez már megtörtént, így folytatta. – Amúgy köszönöm, hogy szóltak róla és gratulálok Gininek."

A riporter ezt követően azt is tudatta Klopp-pal, hogy a kicsi fiú lett.

„Fiú? Mindannyiukat felhívta, csak engem nem? Ez szép. Múlt héten azt mondtam, hogy az a legjobb, amit tehetek, ha nem olvasom az angol sajtó anyagait, most viszont éppen ez okozta a problémát" – állapította meg a tréner.

Hiába közölték utána Klopp-pal, hogy Wijnaldum képet is tett ki az Instagramra, amelyen tudatta a világgal a kicsi érkezését, a menedzsernek erre is megvolt a válasza:

„Instagram, Twitter, Facebook, nagyszerű mód arra, hogy közölje velem a hírt."

Ezzel együtt Klopp biztos volt abban, hogy játékosa időben megérkezik az Arsenal elleni mérkőzés előtt. 

2022.10.02 13:40:18

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A Manchester United hiába szerzett három gólt, nem volt ellenszere a norvég klasszisra.

2022.10.01 12:23:30

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Partey hatalmas gólt lőtt, Jesus és Xhaka is betalált a Tottenham ellen. A vége 3–1.

2022.09.09 00:12:49

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Bajnokcsapatainkat előselejtezős fordulók során át előszobáztatják a BL-ben, míg a sajátjaik akkor is automatikusan a főtáblán kezdik, ha nem is bajnokok.

2022.09.06 10:00:55

Angol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

Súlyos betegsége miatt csaknem abbahagyta, ma ő a világ egyik legjobb védekező középpályása.