Liverpool–Manchester United: vörös örökrangadó; Menekül a Mol Fehérvár

Vágólapra másolva!
2023.03.04. 23:48
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

Utálják egymást, ráadásul az egyikük hegymenetben, a másikuk lejtmenetben van. A Liverpool és a Manchester United vasárnapi örökrangadója előtt Nagy Zsolt merült el a Premier League két egykori BEK-, illetve BL-győztes nagyágyújának múltjában, jelenében és várható jövőjében. Címlapsztori két oldalon.Utálják egymást, ráadásul az egyikük hegymenetben, a másikuk lejtmenetben van. A Liverpool és a Manchester United vasárnapi örökrangadója előtt Nagy Zsolt merült el a Premier League két egykori BEK-, illetve BL-győztes nagyágyújának múltjában, jelenében és várható jövőjében. Címlapsztori két oldalon.

Menekül a Mol Fehérvár, stabil ezüstpozícióban a Kecskemét, talpra állt a Paks. A labdarúgó OTP Bank Liga második körének záró fordulójának megint a Vasas lett a nagy vesztese, ugyanakkor a Fehérvár nagyobb lélegzethez jutott, a Paks eltávolodott a veszélyzónától, a Kecskemét pedig egyre biztosabban áll a második helyen. Minden, amit a 22. fordulóról tudni érdemes – négy oldalon.

Aranyak Taskentből, Athénból és Padovából. Másfél évvel a párizsi olimpia előtt szívet-lelket melengető győzelmek a tatamin és a páston: a dzsúdós Ungvári Miklós Grand Slamet, a kardvívó Battai Sugár és férfi kardcsapatunk pedig világkupaversenyt nyert szombaton.

Varázslat a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban. Fazekas Zoltán szemtanúként számolt be a Ronnie O'Sullivan és Mark Allen között a budapesti sznúkerasztalnál „dúló” gáláról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik