Liverpool: Gerrard álma, hogy a „vörösök” edzője legyen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.05. 22:00
Steven Gerrard, a Liverpool labdarúgócsapatának klublegendája nemrégiben adott nyilatkozatában elmondta, egy éven belül megkezdi az edzői képesítés megszerzéséhez szükséges tanfolyamot, és nagy álma válna valóra, ha egyszer a „vörösök” menedzsere lehetne.

A 33 esztendős középpályásnak 2015 júniusáig szól a szerződése a Liverpoolnál, és már többször utalt arra, hogy pályafutása befejeztével sem szeretne elszakadni a futballtól, edzőként képzeli el a folytatást.

„Ha valaki elér egy bizonyos kort, mint mondjuk az enyémet, akkor komolyan elkezd gondolkodni az aktív pályafutása utáni életén. Úgy tervezem, hogy a következő 12 hónapban megszerzem az edzői képesítést. Sokkal inkább el tudom képzelni magam menedzserként, mint edzőként, de ez még változhat” – nyilatkozta a 103-szoros angol válogatott labdarúgó.

„Az álmom válna valóra, ha a Liverpool kispadja felszabadulna, és én lehetnék a menedzser. Világklasszis szakemberek dolgoztak már a klubnál, a hab lenne a tortán, ha egyszer én is irányíthatnám a csapatot” – vázolta célkitűzéseit a középpályás, akinek a humora nem kopott az évek alatt.

„Beszéltem Jamie Carragherrel, hogy mihez kezd karrierje után. Ő is nagyon eltökélt volt az edzői munkát illetően, de végül a médiában helyezkedett el. Furcsa a televízióban látni, de örülök a foglalkozásának. A Liverpool irányítását meghagyta nekem!” – tette hozzá a Bajnokok Ligája-győztes futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik