Liverpool: „Fáj az igazság!” – Fabinho felesége a Man. City-szurkolók lelkébe gázolt

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.05.30. 17:07
null
Fabinho és felesége (Fotó: instagram.com/rebecatavares)
Mint arról beszámoltunk, az elvesztett Bajnokok Ligája-döntő ellenére is hatalmas tömeg (a becslések szerint 500 ezer ember) fogadta a mögöttünk hagyott idényben angol Ligakupát és FA-kupát nyerő „vörösöket” Liverpoolban. A rengeteg ember még Jürgen Kloppot is sokkolta (GALÉRIA ITT), ahogyan Fabinho feleségét, Rebeca Tavarest is.

 

A Liverpool 28 éves brazil középpályásának szerelme igen aktív a Twitteren, legutóbbi csípős kijelentésével pedig sokak ellenszenvét kivívta.


„Mi vagyunk a Liverpool, ez mindennél többet jelent – fűzte a tömegről készült fotójához, majd nem sokkal később implicite üzent a Premier League-ben bajnoki címet védő Manchester Citynek.Csak kevés olyan dolog van, amit olajjal nem tudsz megvenni.”

Nem nehéz kitalálni, hogy a szurkolókra utalt ezzel a kijelentésével. Kapott is ezért hideget-meleget, de Rebeca Tavarest ez egyáltalán nem zavarja.

„A hobbim most az lett, hogy a gyűlölködők kommentjeit olvasom a tweetjeim alatt. FÁJ AZ IGAZSÁG!!!!” – jegyezte meg három órával később.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik