Liverpool: Bogdán riválisa örül a versenyhelyzetnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.26. 07:36
Danny Ward, az angol élvonalbeli Liverpool 22 esztendős kapusa örömmel fogadta Bogdán Ádámot, a klub új szerzeményét, s nem fél attól, hogy vele kell megküzdenie a csapatba kerülésért.

„Mi, kapusok a versenyhelyzettől leszünk egyre jobbak – idézi a Liverpool hivatalos honlapja Danny Wardot, a csapat kapusát. – Sok időt töltünk el együtt, külön a többiektől. Mindennap azért küzdünk egymás ellen, hogy felhívjuk magunkra az edzők, de legfőképp a menedzser figyelmét. Nyilvánvalóan örömmel veszem a kihívást, remélhetőleg néhány mérkőzésen lehetőséget kapok, ami a fejlődésem szempontjából kulcsfontosságú. A célom az, hogy én legyek a Liverpool első számú kapusa, de tudom, ezt nem lesz könnyű kiharcolni.” Danny Wardot, a csapat kapusát. – Sok időt töltünk el együtt, külön a többiektől. Mindennap azért küzdünk egymás ellen, hogy felhívjuk magunkra az edzők, de legfőképp a menedzser figyelmét. Nyilvánvalóan örömmel veszem a kihívást, remélhetőleg néhány mérkőzésen lehetőséget kapok, ami a fejlődésem szempontjából kulcsfontosságú. A célom az, hogy én legyek a Liverpool első számú kapusa, de tudom, ezt nem lesz könnyű kiharcolni.”

A Pool első számú kapusa jó eséllyel a belga Simon Mignolet lesz, de könnyen elképzelhető, hogy Bogdán vagy Ward az Európa-ligában és az angliai kupasorozatokban számos találkozón a kapuban állhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik