Liverpool: a Barcától igazolnak? Klopp örülne, Bogdán nem…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.04. 17:03
Spanyol lapértesülések szerint a Liverpool labdarúgócsapata az FC Barcelonától készül igazolni, legalábbis Jürgen Klopp nagyon szeretné megszerezni a katalánok játékosát. Ennek azonban Bogdán Ádám nem igazán örülhet…

Jürgen Klopp menedzserrel hosszú távra terveznek Liverpoolban, ráadásul ha igazak a pletykák, a Dortmund korábbi mestere csak úgy vállalta az angol munkát, ha szabad kezet kap az átigazolásokat illetően.

A katalán Sport beszámolója szerint egy nevet már fel is vésett kívánságlistájára a német, korábbi kedvencét, a Barcelona kapusát, Marc-André ter Stegent szeretné az Anfield Roadra csábítani.

Ter Stegennel már a dortmundi pályafutása alatt is szemezett Klopp, akkor azonban képtelen volt olyan ajánlatot tenni, amellyel megelőzhette volna a játékosért folyó versenyfutásban a Barcelonát.

A katalánok úgy tudják, most eljött az idő a váltásra, Klopp legkésőbb a nyáron tesz egy ajánlatot a kapusért.

Jelenleg Simon Mignolet az első számú kapus a Liverpoolnál, ám a belga teljesítményét rengeteget kritizálják a szurkolók és a szakértők is, így egyértelműnek tűnik, hamarosan változás jöhet.

Úgy tűnik, Klopp nem a második számú kapus, Bogdán Ádám mellett dönt, persze addig még rengeteg víz lefolyik a Mersey-n…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik