Leeds: 25 millió eurót fizettek a Feyenoord húzóemberéért

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.08. 10:05
null
A Leeds United sajtóhírek szerint 25 millió eurót fizetett Luis Sinisterráért (Fotó: leedsunited.com)
Az angol Premier League-ben éppenhogy benn maradó Leeds United csütörtökön bejelentette a hatodik nyári érkezőjét is, miután sajtóhírek szerint 25 millió eurót fizetett az elmúlt idényben Ekl-döntőbe jutó, a holland bajnokságban harmadik helyen végző Feyenoordnak a kolumbiai Luis Sinisterráért.

 

A kölcsönszerződése után a KRC Genkhez visszatérő Cyriel Dessers mellett elévülhetetlen szerepe volt a Feyenoord nagyszerű menetelésében Luis Sinisterrának, aki a holland bajnokság elmúlt idényében 12 gólt és 7 gólpasszt vállalt, míg az Európa-konferencialigában 6-szor volt eredményes, kiosztott 4 asszisztot, valamint megválasztották az évad legjobb fiatal játékosának. Összesen 113 tétmeccsen 35 találatot és 29 gólpasszt jegyzett a rotterdamiaknál, akik 2018-ban igazolták át a kolumbiai Once Caldastól.

Nem csoda, hogy a Premier League-ben éppenhogy benn maradó Leeds United lecsapott az 5-szörös válogatott támadóra. A klub nem közölte, hogy mennyit fizetett a játékosért – sajtóhírek szerint 25 millió eurót –, de azt igen, hogy a 23 éves Sinisterra 2027 nyaráig írt alá.

Láthatóan érzi a legjobb játékosát, Raphinhát vélhetően elvesztő Leeds, igazolnia kell ahhoz, hogy többet nyújthasson a bajnokságban: Sinisterra mellett Brenden Aaronsont, Tyler Adamst, Darko Gyabit, Rasmus Kristensent és Marc Rocát is szerződtette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik