FFT: Paul Pogba és a brit átigazolási rekord átka

Vágólapra másolva!
2020.11.17. 18:05
null
1996 óta a csúcstartók közül csak Rio Ferdinand nem okozott csalódást új klubjának (Fotó: FFT)
Paul Pogba volt a hetedik, aki 1996 óta megdönti a brit igazolási rekordot, amit jelenleg is tart. Ezek közül eddig csak Rio Ferdinand nem okozott csalódást.

 

„Veletek nem beszélek, b...szki! Verón egy k...va jó játékos, ti meg mind idióta f...ok vagytok!” Alex Ferguson 2001-ben vette meg az argentin Juan Sebastián Verónt, aki már szeptemberben a hónap játékosa lett. Egy évvel később azonban a skót edző ismét összeveszett az újságírókkal, miután azok az alulteljesítő Verón miatt bombázták kérdéseikkel. Verón végül csak két évet maradt a Uniteddal, mielőtt áron alul, 15 millióért eladták a Chelsea-nek.

Fergie-nek ez a megérzése nem jött be, bármennyire is védte a döntését. De így volt ez szinte mindegyik játékossal, akinek megvétele brit igazolási rekordot döntött. Alan Shearer volt az utolsó 1996-ban, akiért mind a tizenötmillió font megérte.

Na jó azóta volt még egy, de a jelenlegi csúcstartóval, Paul Pogbával már több mint négy éve nem elégedettek a Manchester United szurkolói... Ki lesz a következő?

A teljes cikket elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik