M. M.
2022.09.27 16:48 Frissítve: 2022.09.27 16:48

Everton: továbbra sem nyugszik az autista kisfiú édesanyja

Amint megírtuk, Cristiano Ronaldo kiverte és összetörte egy Everton szurkoló autista kisfiú kezéből annak mobiltelefonját a tavaszi Everton-Manchester United mérkőzést követően. Sarah Kelly, a fiú édesanyja szeretné, ha az FA (angol Labdarúgó-szövetség) megfelelő mértékű büntetést szabna ki a portugálra, és sajnálatát fejezte ki a rendőrségi eljárás kapcsán.

Cristiano Ronaldo ellen eljárást indított az FA (Fotó: AFP)

Az FA a múlt héten indított eljárást Cristiano Ronaldo ellen erőszakos viselkedés vádjával, miután egy videófelvételen látszik, ahogy kiüti a kisgyerek kezéből a telefont az Everton elleni meccs lefújása után.

A kisfiú édesanyja így nyilatkozott: „Remélem, megfelelő mértékű büntetést fog kapni. Ezt nem úszhatja már meg. Elfogadhatatlan a viselkedése.”

A portugál elfogadta a Merseyside Rendőrség által erőszak vádjával kirótt figyelmeztetést, és befizetett kétszázezer font büntetést a rendőrségnek. A kisfiú mobiltelefonját a rendőrség javíttatta meg.

Sarah Kelly szerint a friss fejlemények miatt újabb gyűlölködéseknek lett kitéve a gyermek és családja C. Ronaldo rajongói által.

„Ezt hat hónapja le kellett volna zárni. A fiam még mindig beszél az esetről minden nap. Még mindig nem kapta vissza a telefonját. Ronaldónak kellett volna fizetnie a javítás költségét is, ő okozta az egészet. Megdöbbent, hogy bántalmaz egy gyereket, és semmi sem történik. Hogy tud így aludni éjjelente?”

Cristiano Ronaldo közleményben bocsánatot kért az esetért.  

2022.11.16 16:22:08

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A sportolók kivétel nélkül arról beszéltek, az elszántság, a gyakorlás és a szenvedély közvetlen hatással van arra, hogy ki vagy, illetve ki lehetsz. Ha pedig a célszemély nem csupán az eredményei miatt csodálja a főszereplőt, de a mondanivalójával is képes azonosulni, sokkal könnyebben csörög a kassza.

2022.11.14 23:01:12

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A változást érezhetően nem tudja hova tenni.

2022.11.09 17:35:54

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Szeptemberben még csak a drukkerek fél (!) százaléka hitt a Newcastle Bajnokok Ligája-kvalifikációjában, illetve nagyjából harmaduk az európai porondra való visszatérésében, azóta mindkét szám jelentősen megnőtt.

2022.11.06 10:41:53

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Kloppék először nyertek idegenben a jelenlegi bajnokságban.

2022.11.06 12:31:04

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Gabriel gólja döntött a Stamford Bridge-en, Mikel Arteta együttese egyelőre maga mögött tartja a Man. Cityt.