Chelsea: személyesen Abramovics győzködi a németet, költözzön Londonba

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.06.17. 11:13
null
Kai Havertz megszerzése egyre fajsúlyosabb kérdés Londonban (Fotó: AFP)
A Real Madrid és a Bayern München elől kellene valahogy megszereznie a Chelsea-nek Kai Havertzet, legalábbis angol és német beszámolók szerint. A Bayer Leverkusen 21 éves középpályását 90 millió fontért cserébe igazolná át a londoni klub.

 

A Daily Express beszámolója szerint Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa is felvette a kapcsolatot Kai Havertzcel, hogy saját maga próbálja rávenni, válassza a londoni klubot. Az angol csapat egyúttal tovább növelte korábbi ajánlatát, az eddigi 80 millió font helyett 90 millióval győznék meg a Bayer Leverkusent – eljött az idő, hogy eladják a hétszeres válogatottat.

Másfél hete német sajtóértesülés szerint a Real jelentkezett be a 21 éves támadóért, ám a spanyolok egy évig még kölcsönadnák őt, és csak 2021-től költözne Madridba. Korábban a Bayern München érdeklődéséről is lehetett olvasni. A Bayern korábbi játékosa és edzője, Willy Sagnol például úgy nyilatkozott, a bajor klub vezetőségének helyében Havertz megszerzésére koncentrálna a Manchester Cityben futballozó Leroy Sané esetleges szerződtetése helyett.

Rudi Völler, a leverkuseniek sportigazgatója nemrég azt mondta, hogy még egy évig szeretnék megtartani Havertzet.

A támadó mostani szerződése 2022-ig szól a Bayernél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik